ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ενωτική ή ζημιάρα η Ντόρα;

 Ντόρα Μπακογιάννη: Σηκώνει το γάντι που πέταξε ο Σαμαράς - ΤΑ ΝΕΑ

Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθε ο Καραμανλής στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Σαμαρά δήλωσε η Μπακογιάννη.

} Μπορεί να μας εξηγήσει η έμπειρη πολιτικός, αν αυτή η δήλωσή της έχει στόχο την ενότητα της παράταξης η αν προκαλεί ζημιά στη Νέα Δημοκρατία;

 

Ο Κασελάκης πρέπει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μας έκανε ρεζίλι δήλωσε το στέλεχος της παράταξης Ζαχαριάδης.

 

Οι πισωγλέντηδες, ο αριθμός των οποίων αυξάνει συνεχώς ειδικότερα από τότε που έκανε την εμφάνισή του ο Κασσελάκης έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα, και αντί να βάλουν τον σκασμό τολμούν και βγάζουν γλώσσα.

} Αντί να το βουλώσουν για το σοβαρό κουσούρι που κουβαλάνε, τολμούν να ζητούν και τα ρέστα για όποια αρνητικά σχόλια γίνονται για πάρτη τους.

 

} Η προσωπική μου ζωή μου ανήκει και θα ζω όπως εγώ επιθυμώ δήλωσε ένας τρύπιος που του έχουν δώσει και τηλεοπτική εκπομπή σε κρατικό κανάλι.

} Να κάνει όποια ζωή θέλεις είναι η δική μας απάντηση, αλλά δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να σε πάρουν στα σοβαρά οι πολίτες όταν γνωρίζουν ότι περπατάς με την… όπισθεν;

 

} Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου δήλωσε πως στηρίζει για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης τον υποψήφιο Θάνο Κουλουτμπάνη, εκφράζοντας διαφορετική θέση από αυτή της Κυβέρνησης που κρατά ουδέτερη στάση.

 

} Στις 4-11-2024 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Μακεδόνας Πολιτικός όμως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί γιατί γνωρίζει τις αρμοδιότητες του Επιτρόπου όσο κανείς άλλος.

 

} Η Δήμαρχος Καλαμαριάς ανοίγει δικαστικό δρόμο για οικοδομικές άδειες που έχουν δοθεί στο Καραμπουρνάκι, αλλά δεν κάνει τίποτα για τα όσα πολεοδομικά εγκλήματα συμβαίνουν στη περιοχή της Νέας Κρήνης.

} Μπορεί να μας εξηγήσει η Δήμαρχος  Καλαμαριάς, πως συμβαίνει και σε κάποιο δρόμο της Νέας Κρήνης, από τη μια πλευρά το πολεοδομικό έκτρωμα επιτρέπει να χτίζονται εξαόροφες οικοδομές, και από την άλλη πλευρά τετραόροφες;

} Μήπως πρέπει η Χρύσα Αράπογλου να ασχοληθεί λίγο με το πολεοδομικό αυτό θέμα ώστε να θεραπεύσει ένα πρόβλημα πολλών ετών;

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, κανένας από τους στενούς συνεργάτες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στις Βρυξέλλες.

} Ο νέος Επίτροπος θέλει να συνεχίσει η μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να λειτουργεί με επιτυχία, γι αυτό και δεν πρόκειται να την αποδυναμώσει παίρνοντας μαζί του τους ικανούς συνεργάτες του.

} Άλλωστε είναι γνωστό, ότι στόχος του  Απόστολου Τζιτζικώστα είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να διεκδικήσει μια  θέση στην κορυφή της πολιτικής Ιεραρχίας.

Σχόλια

  1. Ο Τζιτζι το τυρί το είδε ,την φακα δεν την είδε ; Ο Μητσοτάκης τον τελείωσε εσωκομματικά με το που τον έστειλε στην ΕΕ


    Pett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα Τρίκαλα, Μακεδόνας δεν γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου