Πετάει η Εθνική με πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση!

 Ο Μάκης Γκαγκάτσης και επίσημα νέος πρόεδρος της ΕΠΟ - STARSPORTS.GR

 

Το 2004 με Πρόεδρο της ΕΠΟ τον Βασίλη Γκαγκάτση, η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο γράφοντας τον μεγαλύτερο θρίαμβο στην ιστορία της.

} Το 2024 με Πρόεδρο της ΕΠΟ τον Μάκη Γκαγκάτση γιο του Βασίλη, η Εθνική μας ομάδα πέτυχε ιστορική νίκη επί της ισχυρής ομάδας της Αγγλίας μέσα στην έδρα της. Επίσης χθες βράδυ, η Εθνική ομάδα πέτυχε άλλη μια νίκη επί της Ιρλανδίας και είναι στην πρώτη θέση του Ομίλου, με προοπτική πρόκρισης.

} Η παρουσία του Μάκη Γκαγκάτση στην ηγεσία της ΕΠΟ αποτελεί εγγύηση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την  εξυγίανσή του.

 

} Ορισμένοι, όταν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αποφάσισε να αναθέσει την Εθνική ομάδα στον Γιοβάνοβιτς, εξέφρασαν την αρνητική τους θέση, τώρα όμως ήρθε η ώρα να βγάλουν το σκασμό.

 

} Κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο εκφράζουν την απορία και θεωρούν είδηση το γεγονός, ότι ο Τσάλοφ δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Ρωσίας.

} Πως μωρέ να δικαιολογήσουν  την κλήση του Τσάλοφ  στην Εθνική ομάδα της Ρωσίας, όταν οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι επιεικώς απαράδεκτες;

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης  παίζοντας στο παλατάκι χωρίς φιλάθλους, στρίμωξε τον Παναθηναϊκό που χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας για να πάρει τη νίκη.

 

} Συχνά-πυκνά για να δικαιολογήσουν  οι προπονητές την ήττα και την μέτρια πορεία της  ομάδας τους, χρησιμοποιούν ως επιχείρημα το μεγάλο μπάτζετ του αντιπάλου.

} Εμείς έχουμε διαφορετική άποψη και την θέση αυτή την έχουμε επανειλημμένα εκφράσει λέγοντας, ότι το μεγάλο μπάτζετ παίζει σημαντικό ρόλο, σε συνδυασμό με τις αξιολογημένες και εύστοχες επιλογές παικτών.

 

} Φέτος ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη  εκτός έδρας απέναντι στο Περιστέρι, και την δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα ίσια και παλικαρίσια και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδίκησε ένα θετικό αποτέλεσμα.

} Ενημερώνουμε όλους αυτούς που θεωρούν ότι το μεγάλο μπάτζετ  είναι το Α και το Ω μιας ομάδας, ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ έχει το μικρότερο προϋπολογισμό των τελευταίων ετών.

 

} Οι φετινές επιλογές των ειδικών σχετικά με τους ξένους παίκτες σε συνδυασμό και με το κόστος της μεταγραφής τους, ήταν αρκετά εύστοχες.

} Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους Έλληνες παίκτες και ειδικότερα με τον Κατσίβελη, ο οποίος στις ελεύθερες βολές είχε ποσοστό κάτω από το 40%.

} Ένας παίκτης που δυσκολεύεται να πετύχει καλάθι ανενόχλητος από τη θέση των βολών, δεν μπορεί να θεωρείται χρήσιμος για την ομάδα.

 

} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχασα την ευκαιρία να απολαύσουν την ομάδα τους που κοντράρισε τον πανάκριβο Παναθηναϊκό στα ίσια και παλικαρίσια.

 

} Σχετικά με τις καλές προθέσεις του Θανάση Χατζόπουλου και των συνεργατών για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μπάσκετ του  ΠΑΟΚ κανείς δεν αμφιβάλει.

} Όπως επίσης και κανείς δεν αμφιβάλει για τις καλές προθέσεις του σε ότι αφορά την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ.

} Μήπως όμως θα πρέπει ο Πρόεδρος να ενημερώσει τους φιλάθλους, ποιες είναι οι διοικήσεις που φόρτωσαν την ΚΑΕ με χρέη;

Σχόλια