ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι θεατρινισμοί Δούκα δεν πείθουν κανέναν ΠΑΣΟΚο...

 

ΠΑΣΟΚ: Μικρό προβάδισμα Δούκα έναντι Γερουλάνου για το εισιτήριο του β΄  γύρου, απομένουν 12 τμήματα

 

Χαμός γίνεται στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, με τους φιλόδοξους να κάνουν ότι μπορούν να διαλύσουν το κόμμα που κάποιοι το χαρακτηρίζουν… προοδευτικό.

} Ο Συνεργάτης του Κασελάκη Μανώλης Καπνισάκης ζήτησε την παραίτηση  της Γραμματέας του Κόμματος Ράνιας Σβίγκου για δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του Στέφανου, ενώ ο ίδιος έστειλε εξώδικο και απειλή για νομικές κινήσεις.

 

} Την διαγραφή του Κασελάκη ζήτησαν οι (87) και το αίτημα το κατέθεσαν στην συνεδρίαση της  Π.Γ με το επιχείρημα  ότι ο Κασελάκης δεν σέβεται τα όργανα και τις συλλογικές αποφάσεις.

 

} Από τις Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και τη δεύτερη ο καλαμοκαβαλημένος Χάρης Δούκας.

} Αν ο Γερουλάνος ήταν στον δεύτερο γύρο θα τον στήριζα με χίλια δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, αλλά δεν έπεισε κανέναν για τις καλές του προθέσεις.

} Τέτοιοι φτηνοί θεατρινισμοί δεν μπορούν να έχουν απήχηση στους πολίτες, και μάλλον αυτή η δήλωσή του θα λειτουργήσει αρνητικά για τον ίδιο.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε ανασχηματισμό του Κυβερνητικού σχήματος, γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση αλλά και την συμπεριφορά κάποιων Υπουργών.

} Είναι αλήθεια, ότι ορισμένοι Υπουργοί χωλαίνουν σοβαρά, και την ανεπάρκειά τους προσπαθούν να την καλύψουν με τις συχνές εμφανίσεις στα κανάλια.

 

} Μυστική συνάντηση είχε με στενούς του συνεργάτες ο Πρωθυπουργός, και μεταξύ των άλλων θεμάτων συζήτησε και το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

} Το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μήπως καταφέρει και κολακεύσει τους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά και τους φέρει κοντά του.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που λένε, ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού να επιλέξει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για Επίτροπο της Κομισιόν, είναι για να απαλλαγή από την παρουσία του .

} Βέβαια, στόχος του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν είναι να συνταξιοδοτηθεί από τη θέση του Επιτρόπου, αλλά να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

 

} Όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει μια εξαιρετική και επιτυχημένη πορεία ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία να έχει την ίδια επιτυχία και στο επόμενο πολιτικό του βήμα.

}Σχετικά με τον αντικαταστάτη του στην Περιφέρεια, όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα αναλάβει καθήκοντα ως Επίτροπος στην Ευρώπη, χωρίς καμιά αμφιβολία η πλέον κατάλληλοι να παίξει αυτόν τον ρόλο είναι η Νανά Αηδονά.

Σχόλια