Ο γιος του προπονητή Λουτσέσκου...

 Λουτσέσκου: Ο γιος παίρνει πρωτάθλημα, ο πατέρας απολύθηκε! - Onsports.gr

 

 

ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΣ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΕ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ. 

Σχόλια

  1. Η υπόθεση Λουτσέσκου αναδεικνύει όλα τα προβλήματα που κρύβονται κάτω από το χαλάκι εδώ και χρόνια. Οι payrollάδες που είχαν την εντολή για προστασία του Λουτσέσκου, δημιουργώντας μια άτυπη Γκεμπελική συμμαχία, παγίδευσαν τον Σαββίδη με το σύνθημα "το καλύτερο ρόστερ της 15ετίας". Τα ρεπορτάζ τους όμως δεν γράφονται για τον Σαββίδη και τον Λουτσέσκου, γεγονός που το ξεχνούν, αλλά για τον κόσμο. Ο κόσμος θεωρεί δικαίως πλέον ανίσχυρο τον Ιβάν και αυθάδη & αλαζόνα τον Λουτσέσκου.

    Οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ σε μια ξαφνική πανστρατιά, έκαναν μέχρι και ομαδική εκπομπή για να καλύψουν το γεγονός. Δεν υπήρχε sms, δεν υπήρχαν εντολές, απλά φοβήθηκαν αυτό που έρχεται και έτσι πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία.

    Το συμπέρασμα όμως είναι ένα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΡΑ στον ΠΑΟΚ. Θέμα χρόνου η φυγή Λουτσέσκου. Με τη μπάλα που παίζει ο ΠΑΟΚ, μέσα στη χρονιά θα μας χαιρετίσει. Ο ΠΑΟΚ έπιασε ταβάνι εδώ και καιρό...

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου