ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η πρωτιά Ανδρουλάκη, δεν σημαίνει και εκλογή του...

 

 


 Πρωτιά για τον Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Το θέμα είναι αν όλοι αυτοί που στάθηκαν απέναντί του γιατί δεν τον ήθελαν, θα στηρίξουν τον δεύτερο, Δούκα, στον επόμενο γύρο.


Στο μεταξύ, οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αρνήθηκαν να παραστούν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

} Όσοι είχαν τυχόν αμφιβολίες για τη συμπεριφορά των δύο πρώην Πρωθυπουργών απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πήραν την απάντηση που επιθυμούσαν.

 

} Είναι ξεκάθαρη πλέον η θέση του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στον Πρωθυπουργό, και αυτό οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί φρόντισαν να το φωνάξουν όσο πιο δυνατά μπορούσαν.

} Όσο για ορισμένες αφελείς που εκφράζουν την απορία τους για τη συμπεριφορά των δύο πρώην Πρωθυπουργών απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η απάντηση είναι γιατί θέλουν να προωθήσουν τα δικά τους παιδιά.

 

} Οι δύο πρώην Αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ότι καλύτερο επάγγελμα από την πολιτική δεν υπάρχει, και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούν τα παιδιά τους.

 

} Κάποιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι διαλαλούσαν ότι ορισμένοι  από τους σημερινούς συνεργάτες του Περιφερειάρχη όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα εγκατασταθεί στις Βρυξέλλες, θα εγκαταλείψουν την Περιφέρεια.

} Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνουν και τον διευθυντή της Περιφέρειας Γιώργο Παπαλεξίου, όπως και τα κορίτσια από το γραφείο του Περιφερειάρχη.

} Όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο, και Ξενοδόχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαλεξίου έκανε την  πιο εύστοχη επιλογή που θα μπορούσε.

 

} Ενημερώνουμε τους ανόητους Περιφερειακούς Συμβούλους, ότι το έργο που επιτελεί ο Γιώργος Παπαλεξίου αναγνωρίζεται όχι μόνο από τον Περιφερειάρχη, αλλά ακόμη και από την Αντιπολίτευση.

} Το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια που επανδρώνουν το γραφείο του Περιφερειάρχη και στόχος τους είναι η καλή λειτουργία της Περιφέρειας και η καλή εικόνα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

} Αν ο Κασσελάκης κατακτήσει την Προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ, φεύγω αμέσως, αν πάλι εκλεγώ εγώ τότε τον διαγράφω την άλλη ώρα δήλωσε ο Γκλέτσος.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 24,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 13% και τον ΣΥΡΙΖΑ να καταλαμβάνει την 3η θέση με ποσοστό 9,5%.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα στην… έδρα του με τις… αντίπαλες ομάδες να βρίσκονται εκτός κλίματος για να μην πούμε εκτός τόπου και χρόνου.

 

} Γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμη περισσότερα, σχετικά με το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές από τους υποψηφίους, και πιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα του ΠΑΣΟΚ.

} Δική μας εκτίμηση είναι, ότι το ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό, που να μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, όποιος και αν είναι ο Αρχηγός.

 

} Η εκπρόσωπος του Κασσελάκη Τζάγκρη, που τα μισά σύμφωνα της Αλφαβήτα τα σφυρίζει, άρχισε να προκαλεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

} Κάποιοι αφελείς εκφράζουν την απορία τους, για τη συμπεριφορά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια