Το καλωσόρισμα στον...Ίνγκασον!

 

 Παναθηναϊκός: Ο Ίνγκασον είναι ο στόπερ-ηγέτης που είχε ανάγκη | ΣΚΑΪ

 

 Μπορεί η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας να μην ικανοποίησε τους απαιτητικούς, κατάφερε όμως να πετύχει δύο θαυμάσια γκολ και να πάρει τη νίκη.

} Τόσο το πρώτο γκολ που πέτυχε ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης, όσο και το δεύτερο που πέτυχε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Τζόλης, ήταν εξαιρετικά από κάθε άποψη.

 

} Όταν η ομάδα κατακτά τη νίκη, είναι δύσκολο να ασκήσει κάποιος κριτική στον προπονητή για τις επιλογές του.

} Δεν μπορούμε όμως να μη εκφράσουμε την απορία μας στον Γιοβάνοβιτς, που ανακάλυψε αυτόν τον Ζαφείρη, όπως και μερικούς ακόμη.

 

} Την Κυριακή 15-9-2024 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, και στόχος όλων των εμπλεκομένων είναι να πετύχει μια ακόμη νίκη και να τριτώσει το καλό.

} Μπορεί ο Παναθηναϊκός φέτος να έχει ενισχυθεί αρκετά με την απόκτηση νέων παικτών, ο ΠΑΟΚ όμως απέναντι στις μεγάλες ομάδες ξέρει να δίνει τη μάχη και να παίρνει τη νίκη.

} Με την Τούμπα ασφυκτικά γεμάτη, και με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δίνουν με πάθος τη μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

} Έχουμε την απορία και θέλουμε να διαπιστώσουμε πώς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα… καλωσορίσουν τον Ίνγκασον, που προτίμησε την πράσινη αντί την ασπρόμαυρη φανέλα.

 

} Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει και πιστεύουμε πως θα καταφέρει να επιλέξει εύστοχα τον αντικαταστάτη του Κουλιεράκη, που πήρε μεταγραφή στη Γερμανική ομάδα ενισχύοντας το Ταμείο της ΠΑΕ.

} Ο ΠΑΟΚ έχει τους παίκτες που μπορούν  να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, φτάνει να το πιστέψουν και να αγωνιστούν με πάθος.

 

} Το παιγνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, θα σφυρίξει ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς.

} Στο γήπεδο θα δώσει το παρών και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Λανουά, ώστε να έχει προσωπική άποψη για τη διαιτησία.

 

} Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δήλωσε, ότι θα κάνει το Καυταντζόγλειο καλύτερο από το ΟΑΚΑ, προκαλώντας γέλια στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί κ. Βρούτση λέμε εμείς, αλλά δύσκολα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις την υπόσχεσή σου, γιατί απλά το Καυταντζόγλειο βρίσκεται στη… Θεσσαλονίκη.

 

} Κάθε φορά που προκύπτει κάποιο θέμα και αυτό συμβαίνει συχνά, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ φροντίζει να το λύνει άμεσα και αποτελεσματικά.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπλήσσει θετικά όλους εκείνους που πιθανόν είχαν διαφορετική άποψη για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες υποχρεώσεις του στην Προεδρία της ΕΠΟ.

 

} Στο…90΄ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 35χρονο  κεντρικό αμυντικό Ντεγιάν Λόβρεν, και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, που σημαίνει ότι ο Κροάτης παίκτης στα 37του και κάτι χρόνια θα εισπράττει χρήματα από τον Δικέφαλο του Βορρά.

} Τον  Δημήτρη Κωττά προωθεί ο Λουτσέσκου  από τα Τμήματα υποδομής  στην πρώτη ομάδα, για να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη μέχρι να βρεθεί ο…. κατάλληλος .

 

} Ο Φασούλας ανέβαλε την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκε να εμφανιστεί στην Πόλη, μετά την προδοσία του στον ΠΑΟΚ.

 

Σχόλια