Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία...

 

 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όταν και δημιούργησε ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά η ετοιμότητα του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού δεν του το επέτρεψε.

} Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός , με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει.

 

} Δεν ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν αναφέρουμε σε ένα ακόμη παιγνίδι τα λάθη που διέπραξε ο Λουτσέσκου σχετικά με την επιλογή κάποιων παικτών.

} Τέτοια λάθη θεωρούμε εμείς την αλλαγή του Τσαλοφ με τον Σαμάτα που σε ένα ακόμη παιγνίδι έδειξε ότι δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.

 

} Ακόμη, λανθασμένη θεωρούμε την αλλαγή του Σβάμπ με τον  Καμαρά, όταν σε όλο το παιγνίδι ο Οζτνόε ήταν αρνητικός.

} Μπορεί επίσης, να μας εξηγήσει ο Ρουμάνος τεχνικός, ποιο ήταν το νόημα να χρησιμοποιήσει τον Σορετίρε τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα;

 

} Περίεργο ακόμη θεωρούμε το γεγονός, ότι το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο, και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους του ΠΑΟΚ.

 

} Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, και συμμετοχή στο αποτέλεσμα έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, δηλαδή προπονητής και παίκτες. 


 

} Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Χαλκιδική και η συνάντησή του με τον Λουτσέσκου, έφερε την απόκτηση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού  Ντεγιάν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ.

} Δεν γνωρίζουμε στα 35του χρόνια πόσο χρήσιμος θα είναι στην ομάδα ο Λόβρεν τον οποίο  εγκωμιάζει ο προπονητής Κλόπ.

} Μακάρι ο Λόβρεν να καταφέρει να αντικαταστήσει με επιτυχία την απουσία του Κουλιεράκη, που αποτελούσε εγγύηση για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ.

 

} Το ερώτημα είναι, γιατί οι αρμόδιοι του Τμήματος αφού γνώριζαν ότι θα πωληθεί ο Κουλιεράκης, δεν φρόντισαν να αποκτηθεί νωρίς ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει;

 

} Ο Φασούλας που δεν τόλμησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη να μιλήσει, για τις εκλογές της ΕΟΚ έχασε από τον Λιόλιο, αν κα είχε τη στήριξη και του Γιαννάκη.

} Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, προσπάθησε και για άλλη μια φορά απέτυχε να δημιουργήσει μια διοίκηση που θα αποτελείται από συντρόφους που ανήκουν στον αριστερό χώρο.

 

} Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Καντσελιέρι, περισσότερο μοιάζει σαν  μέλος της Χεζμπολάχ παρά ως προπονητής.

 

} Η απουσία του Μάκη Γκαγκάτση από την  ΠΑΕ, λειτουργεί αρνητικά στην καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ, γεγονός που εκφράζουν όλοι σχεδόν οι Παοκτσήδες.

} Φαίνεται ότι η Γκοντσάρεβα εφαρμόζει δική της διοικητική φιλοσοφία, που όμως βρίσκει απέναντι τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από τον Λουτσέσκου, συναντήθηκε στη Χαλκιδική και με άλλους προσωπικούς του φίλους τους οποίους εμπιστεύεται.

 

Σχόλια

  1. Ρε συ αυτος ο Γουιλιαν που πηρε ο γαυρος, ναι αυτος ο μεσηλικας τι παιχταρα βγηκε χαχαχα ρε συ εσερνε τα ποδια του καποια στιγμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου