Αποτελέσματα χωρίς μεταγραφές...

 ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου: Βυθισμένος στις σκέψεις του

 

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην προχώρησε στην απόκτηση ακριβών παικτών όπως έκαναν άλλες Ελληνικές ομάδες, σε τρεις αγώνες όμως πέτυχε αντίστοιχες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ενίσχυση, ειδικότερα μετά την  μεταγραφή του Κουλιεράκη στη Γερμανία.

} Κανείς όμως και δεν πρέπει να αμφισβητεί το γεγονός, ότι ο Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό βασικό κορμό στην ομάδα, και αυτό προκύπτει από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

 

} Σχετικά με τους δύο παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία, ( Μπακαγιόκο και Κόλεϊ), αυτούς θα τους κρίνουμε όταν θα τους δούμε να αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο.

 

} Ορισμένοι εξέφρασαν την απορία αλλά και την αγανάκτησή τους για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά των διαιτητών, που ήταν σε βάρος του ΠΑΟΚ, λέγοντας συγχρόνως  ποια είναι η θέση του Προέδρου της ΕΠΟ.

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ παρακολουθεί τα πάντα και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν διαιτητή να δείξει την εμπάθειά του στον ΠΑΟΚ.

 

} Ακόμη κάποιοι… ευαίσθητοι, σχολίασαν αρνητικά τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, γιατί εμφανίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας με κοντομάνικο μπλουζάκι .

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει διαφορετική κουλτούρα από τους προκατόχους του, είναι χαμηλών τόνων και προσιτός, και δεν πρόκειται να καβαλήσει το καλάμι όπως έκαναν οι προηγούμενοι από αυτόν.

 

} Ο Μαργαρίτης δεν πρόλαβε να κρεμάσει τα μπασκετικά  του παπούτσια, και αμέσως έπιασε δουλειά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής.

} Διάφορα αρνητικά σχόλια προκάλεσε η δήλωση του 42χρονου Μαργαρίτη, ότι δεν του ήταν καθόλου εύκολο να σταματήσει να αγωνίζεται.

 

} Μπορεί ο προβληματικός Ουάρντα να έφυγε από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει όμως να τον ταλαιπωρεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

} Στο παιγνίδι με τον Ατρόμητο ο Αιγύπτιος χωρίς λόγο επιτέθηκε στον Λουτσέσκου, προκαλώντας την  τιμωρία του ΠΑΟΚ.

 

} Η νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της αντίστοιχης ομάδας της Φιλανδίας , έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και ειδικότερα του προπονητή.

} Στην Εθνική μας έχουμε τον καλύτερο προπονητή που έχω γνωρίσει δήλωση ο Ιωαννίδης προκαλώντας διάφορα σχόλια.

 

} Ακόμη, θυμίζουμε στον παίκτη του Παναθηναϊκού, ότι ο Γιοβάνουβιτς είναι επιλογή του νέου Πρόεδρου της ΕΠΟ, και ξέχασε να το σχολιάσει.

} Ο Καλύτερος προπονητής αγαπητέ Ιωαννίδη ξέχασε τον Κωνσταντέλια στον πάγκο, και όταν τον χρησιμοποίησε ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ άλλαξε όλη την αγωνιστική εικόνα του παιγνιδιού .

 

} Ανταγωνιστική θα είναι και η φετινή ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού ο Θανάσης Κατσαρής έβαλε πάλι το χέρι τσέπη, για να φέρει παίκτες πρώτης γραμμής.

} Εκτός και αν βρεθούν πάλι ορισμένοι να μας πουν, ότι τα χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, τα βάζει ο… Ανδρέου η ο… Τσαλόπουλος.

 

Σχόλια

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΕΦ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.........ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΗΝ ΔΟΥΝΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου