ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Κασσελάκης σε ρόλο...νύφης!

 Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Γάμος τον Αύγουστο στα Χανιά


Κάποιοι αφελείς στημένοι στην τηλεόραση περίμεναν στο γάμο του Κασελάκη να δουν τη… νύφη να αποχωρίζεται τους γονείς  , αλλά αυτό δεν προέκυψε γιατί απλά τον ρόλο αυτόν τον έπαιζε ο Στέφανος.

} Ο Κασσελάκης αφού γλέντησε με τους εκλεκτούς καλεσμένους του τον όρκο αιώνιας αγάπης με τον Τάιλερ, θυμήθηκε το πρόβλημα με τα ψόφια ψάρια στο Βόλο, και αποφάσισε να επισκεφθεί την  πληγείσα περιοχή.

 

} Όπως εμείς είχαμε προβλέψει, η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ με Πρόεδρο τον Κασελάκη ήταν θέμα χρόνου και ο Στέφανος φρόντισε να μας δικαιώσει.

} Ακόμη και η αδερφή του Αλέξη Τσίπρα ξεσπάθωσε και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη πολιτικό μόρφωμα.

 

} Πρωταγωνιστικό ρόλο για το ξήλωμα του Κασελάκη από την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, παίζει ο άλλοτε  κολλητός και υποστηρικτής του Παύλος Πολάκης.

} Είναι καιρός να κατανοήσουν ορισμένοι … προοδευτικοί του «κώλου», ότι οι πολίτες δεν έχουν ωριμάσει τόσο πολύ, ώστε να δεχθούν για Πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιον που κουβαλάει ένα τόσο σοβαρό κουσούρι.

 

} Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το γραφείο του Πρωθυπουργού, ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Πόλη.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε αναφέρει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει δείξει τον ανάλογο σεβασμό στη Θεσσαλονίκη και στους πολίτες της Μακεδονίας γενικότερα, και τώρα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με συχνές παρουσίες και υποσχέσεις.

 

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά και όπως εμείς είχαμε προβλέψει, ο Κασσελάκης οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη διάλυση.

} Η δήλωση του πρώην Υπουργού Σπίρτζη, ότι αν ο Κασελάκης αγαπάει το κόμμα, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει χωρίς εκλογές.

} Το πόσο αδύναμος αλλά και ακατάλληλος είναι για Αρχηγός ο Κασελάκης προκύπτει από το γεγονός, ότι έδωσε άφησε αμαρτιών στον Πολάκη ο οποίος επέστρεψε στην Κ.Ο.

 

} Τρία δις υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα διαθέσει για να θεραπεύσει το μεγάλο πρόβλημα της Θεσσαλίας.

} Το ερώτημα είναι αν αυτά τα χρήματα πιάσουν τόπο, γιατί και ορισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν μεγάλο μπάτζετ, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα.

 

} Η καλή λειτουργία και η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στις εύστοχες επιλογές του Περιφερειάρχη.

} Με στενούς συνεργάτες όπως τον εκτελεστικό Γραμματέα Νίκο Ιωάννου, και την Αναπληρώτρια Νανά Αηδονά, ήταν παραπάνω από σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό.

} Αυτό το εξαιρετικό από κάθε άποψη δίδυμο θα συνεχίσει να διατηρεί την Μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην κορυφή, ακόμη και όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα αναχωρήσει για την Προεδρία της Κομισιόν.

Σχόλια