ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Μέσα σ΄ έναν χρόνο, το κουσούρι του Κασσελάκη διέλυσε τον Σύριζα...

 Ο Κασσελάκης κρύβεται από τη βάση του κόμματος που διαλύει


Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, που κάποιοι αφελείς είχαν πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη θέση του Πρωθυπουργού.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι δεν μπορεί κάποιος που κουβαλάει ένα τόσο σοβαρό κουσούρι, να κάνει τον Αρχηγό σε μια μεγάλη κομματική παράταξη όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κασσελάκης  φρόντισε να μας δικαιώσει.

 

} Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ να υποσχέθηκε πολλά ευεργετικά μέτρα για όλες τις κοινωνικές τάξεις.

} Το ερώτημα είναι πόσες θα υλοποιήσει από τις υποσχέσεις που έδωσε γιατί μέχρι τώρα η πολιτική του πορεία έδειξε ότι δεν είναι και τόσο συνεπής σε αυτά που υπόσχεται.

 

}Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι μια έντονη πολιτική προσωπικότητα, και αυτό το έχει αποδείξει στην πράξη.

} Το πρώτο βήμα το έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας όταν τόλμησε να μην πειθαρχήσει στην απόφαση της τότε Κυβέρνησης , και να διεκδικήσει την εκλογή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιτυγχάνοντας το στόχο του απέναντι στον εκλεκτό Σαμαρά-Βενιζέλο, Ιωαννίδη.

} Έκτοτε ο Απόστολος Τζιτζικώστας κερδίζει όλες τις εκλογές στη Μεγάλη Περιφέρεια από την πρώτη κιόλας Κυριακή και μεγάλο ποσοστό.

 

} Ο Πρωθυπουργός παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από διάφορους συνεργάτες του να προτείνει για Επίτροπο στην Ευρώπη κάποιους άλλους, επέλεξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, και ήταν μια από τις πλέον εύστοχες επιλογές του.

} Και στη περίπτωση αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέτρησε την  έντονη πολιτική προσωπικότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα και πήρε τη σωστή απόφαση.

 

} Ορισμένοι εκφράζουν την ανησυχία τους, μήπως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χωρίς την παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα, αρχίσει να χωλαίνει λειτουργικά.

} Δεν πρέπει να ανησυχούν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι, γιατί ο Περιφερειάρχης  φρόντισε να αφήσει αντικαταστάτες τους, τους δοκιμασμένους και επιτυχημένους συνεργάτες του.

 

} Αναφερόμαστε  στον εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νίκο Ιωάννου και την Αναπληρώτρια Νανά Αηδονά, που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ο φύλακας Άγγελος του Περιφερειάρχη.

} Πρόκειται για δύο καταξιωμένους ανθρώπους, που έχουν τα προσόντα και είναι οι πλέον κατάλληλοι να συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο του Απόστολου.

 

} Ποιος είναι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που για να πάρει θέση κοντά στον Πρωθυπουργό τσαλαπάτησε τους μπροστά από αυτόν;

 

} Καλύτερα ν μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα, παρά από ομόφυλο ζευγάρι δήλωσε  ο Εθνικός μας χορευτής Φώτης Μεταξόπουλος.

 

} Για το ΕΣΥ ο Πρωθυπουργός είπε κάποια πράγματα στη ΔΕΘ, που όμως δεν ικανοποίησαν αυτούς που γνωρίζουν πως λειτουργεί σήμερα.

} Μέχρι σήμερα οι Γιατροί  του ΕΣΥ ήταν εγκλωβισμένοι στο μισθό τους που δεν ξεπερνούσε τα 1.200 το μήνα, και τώρα έχουν ο δικαίωμα όσοι θέλουν και μπορούν να λειτουργήσουν ιδιωτικά Ιατρεία στις απογευματινές τους ώρες.

} Το δικαίωμα αυτό το είχαν μόνο οι καθηγητές, και κανείς μέχρι σήμερα δεν έδωσε κάποια σοβαρή απάντηση γι αυτή τη μεγάλη αδικία για τους Γιατρούς του ΕΣΥ.

 

Σχόλια