ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ζαγοράκης για Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας...

 Τέλος από τη ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης - Μεταγραφή σε άλλο μεγάλο κόμμα -  Πολιτική - Athens magazine


 

Μετά την απομάκρυνση του Κασελάκη, σιγά-σιγά άρχισαν να τον ακολουθούν και οι μέχρι χθες στενοί του συνεργάτες.

} Την παραίτησή της υπέβαλε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, η οποία δύο μέρες πριν σε τηλεοπτική εκπομπή είχε προβάλει τα προσόντα του Κασελάκη.

} Ομόφωνη ήταν η  απόφαση της ολομέλειας για την άρση της ασυλίας της κακομούτσουνης  Έλενας Ακρίτα, που και αυτή είχε πιστέψει ότι ο Κασσελάκης μπορεί να Κυβερνήσει τη Χώρα.

 

} Η… παράσταση συνεχίζεται, με τον καταδικασμένο με 13-0 Παππά, να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στη φετινή ΔΕΘ.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μόνος του μπάλα, γι αυτό και παρά το γεγονός ότι έχει διαπράξει σοβαρά λάθη, διατηρεί τη Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση έναντι των άλλων κομμάτων.

 

} Κάποιος… ευαίσθητος μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι όσο και να στηρίζουμε την Νανά Αηδονά, άλλος θα αντικαταστήσει τον Περιφερειάρχη που θα μετακομίσει στην Προεδρία της Κομισιόν.

} Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ρόλος αυτού του κυρίου, δεν γνωρίζουμε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, γνωρίζουμε όμως, ότι κανείς από τους Περιφερειακούς Συμβούλους  της συμπολίτευσης, δεν μπορεί να συγκριθεί με την Νανά Αηδονά σε κανένα τομέα.

} Η τεράστια εμπειρία της Αηδονά, σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία της με τον εκτελεστικό Γραμματέα Νίκο Ιωάννου, δεν αφήνουν περιθώρια στο να αποφασίσει ο Απόστολος για κάποια άλλη επιλογή.

 

} Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης Έφη Θεοδωράκη, θεωρείται επιτυχημένη στο ρόλο της και αυτό το επιβεβαιώνει και ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

} Η Έφη Θεοδωράκη έχει την  ανάλογη  εμπειρία και διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, ‘ώστε να έχει μια εξαιρετική από κάθε άποψη πορεία.

 

} Προβληματίζεται σοβαρά ο Θοδωρής Ζαγοράκης για το επόμενο πολιτικό του βήμα και όχι άδικα, γιατί θα πρέπει να επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσει.

} Οι πολιτικοί δρόμοι που καλείται να ακολουθήσει είναι αρκετοί, και θα πρέπει ο πρώην Ευρωβουλευτής να ακολουθήσει τον καταλληλότερο.

 

} Κατάλληλος δρόμος θεωρούμε εμείς, αυτόν που οδηγεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αφού ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατέλαβε τη θέση του Ευρωπαϊκού Επίτροπου.

} Εκτός, και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέξει κάποιον περίεργο τύπο όπως είχε κάνει ο Σαμαράς, με αποτέλεσμα να κάνει πάρτη ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχόλια