ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Πρόεδρος από την...Κρήτη και στον Σύριζα;

 Αμετανόητος ο Πολάκης: «Ούτε προσέβαλα ούτε έβρισα» λέει και αφήνει αιχμές  κατά της Λινού - ΤΑ ΝΕΑ

 


Ο Κασσελάκης αφού κατάφερε με βάση τις  δημοσκοπήσεις να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην 4η θέση, τώρα προσπαθεί να γαντζωθεί στην Προεδρία που την έχασε χωρίς να πάρει χαμπάρι.

} Η ευκολία με την οποία κατέκτησε την θέση του Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, άνοιξε την όρεξη στον Πολάκη που έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κόμματος.

} Το ερώτημα είναι, αν ο Πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι απαραίτητα από την Κρήτη, γιατί τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και τα δύο μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης, έχουν Αρχηγούς από το μεγάλο Νησί.

 

} Αγαπητέ μου, πριν αρκετά χρόνια, οι μετανάστες έρχονταν στην Ελλάδα να δουλέψουν, ενώ τα τελευταία χρόνια έρχονται να… κλέψουν, γι αυτό και οι Έλληνες πολίτες είναι αγανακτισμένοι.

} Τριάντα περίπου Γύφτοι  επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο Αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να ελέγξουν κάποιον που τον θεώρησαν ύποπτο.

} Αυτή την συμπεριφορά των Γύφτων πρέπει να την  αντιμετωπίσει η Πολιτεία άμεσα και αποτελεσματικά, γιατί αποτελούν μάστιγα για τον τόπο και τους πολίτες.

 

} Κάθε φορά που κάποιος Γύφτος εισάγεται σε κάποιο Δημόσιο Νοσοκομείο, τον ακολουθούν τουλάχιστον  20 μπράβοι της φυλής, και συχνά δημιουργούν εντάσεις σε βάρος των Γιατρών και των Νοσηλευτών.

} Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία πρέπει να προστατεύονται από την Αστυνομία, ώστε αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο με τους Γύφτους να σταματήσει .

 

} Ο Κασσελάκης δεν κάνει ούτε για ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου, ενώ για τον Τσίπρα είπε ο Μπέος ότι βρίσκεται 100 χρόνια μπροστά από όλους αυτούς.

 

} Άκουσα τον Νίκο Παππά να δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος  Πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και …ανακουφίστηκα.

} Σχετικά με τον Τσίπρα ο Παππάς δήλωσε ότι θεωρείται κεφάλαιο για την Χώρα αλλά και για την αριστερά.

} Για την αριστερά μπορεί ο Αλέξης να θεωρείται κεφάλαιο, για την Χώρα όμως θεωρείται ο πλέον αποτυχημένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

 

} Μέχρι το τέλος του 2025, θα έχουμε κάνει 25.000 δωρεάν απογευματινά χειρουργεία δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Γεωργιάδης.

} Για τους πολίτες τα χειρουργεία να είναι δωρεάν, όχι όμως και για το Υπουργείο Άδωνη, γιατί οι Γιατροί δεν μπορούν να εργάζονται 15 ώρες με μισθό 1.200 ευρώ.

 

Σχόλια