Η χρονιά θα είναι τραγική για Ευρώπη και τέταρτος Ελλάδα

 

 

 ΠΑΟΚ: Σαββίδης - Λουτσέσκου συναντήθηκαν από κοντά για πρώτη φορά μετά από  πέντε χρόνια

ΤΑΙΣΟΝ 31 ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ 31 ΚΑΜΑΡΑ 27 ΣΟΡΕΤΙΡΕ 20 ΤΣΑΛΩΦ 26 ΚΟΛΛΕΥ 31 ΛΟΒΡΕΝ 35.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.

ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ (ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ) ΚΑΙ ΦΕΡΝΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 (ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΣΑΛΩΦ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ,ΚΑΜΑΡΑ).

ΧΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ 3 ΣΤΟΠΕΡ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΝΑΝΕ ΛΕΦΤΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ............ΟΚ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝΕ....

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.

Σχόλια

  1. Μπαλαδόρε μπορεί να μην τον γουστάρεις τον Κουλιανό αλλά....

    Είναι μακράν ο μεγαλύτερος μάγκας του Μετρόπολις. Με το νέο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο Κουλιανός πάει καβάλα στο άλογο, 3 ώρες με Ραπτόπουλο στην πιο εμπορική ζώνη του σταθμού, και αφήνει και πίσω το απόγευμα που ήταν...βαρίδιο.

    Κανείς άλλος στα χρονικά του Μετρόπολις δεν έδωσε τόση μάχη για την δουλειά του, και αυτό ωφείλεις να του το αναγνωρίσεις...

    Από την άλλη, το μεγάλο μανίκι θα το τραβήξει ο Ραπτόπουλος, με 5 ώρες εκπομπή την ημέρα, και με μετακύλιση του μεσημεριανού στο 3 με 5, σε ζώνη δηλαδή που ξεκινάει η μεγάλη κάθοδος στις ακροαματικότητες.

    Μεγάλος μάγκας ο Κουλιανός λοιπόν, και του βγάζουμε το καπέλο. Του έχεις σούρει τόσα (αδίκως κατ' εμέ), αλλά τελικά την τιμάει την φανέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και δεν είσαι ΠΑΟΚ όταν έχεις καλύτερο ρόστερ από τη περσινό δεν έχεις ιδέα από μπάλα γράψε το όνομα σου και το τηλ και βάζουμε 5000€ στοίχημα ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου