Για τρία γκολ ήταν ο ΠΑΟΚ το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι...

 Super League 1, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2: Με το γκολ του Καμαρά στο 92' πέτυχε  μεγάλο 2πλο και έκανε το 3χ3 | DIFERNEWS

 

Ο ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλη δυσκολία, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο που πάντα τον δυσκολεύει.

} Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ειδικότερα στην άμυνα ήταν τραγικός, με τους Όττο, Μιχαηλίδη, και Κεντζιόρα να διαπράττουν τραγικά λάθη.

} Αν ο Ατρόμητος δεν πέτυχε κάποιο γκολ, αυτό οφείλεται στη βοήθεια που είχε ο ΠΑΟΚ από την Παναγιά όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

} Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν μέτρια έως κακή, όπως κακή ήταν και η διαιτησία του Ζουμπαλά, γεγονός που θα πρέπει να απασχολήσει τους αρμόδιους της ΚΕΔ.

 

} Μπορεί μετά το 4-0 στην Τούμπα, ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να ήταν περιορισμένο, πάνω από 2.000 όμως έδωσαν το παρόν στο Δουβλίνο και στήριξαν την ομάδα τους να πάρει την νίκη απέναντι στην Σάμροκ.

 

} Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι είναι κατά της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Φασούλα στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

} Για μια ακόμη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με τον προδότη Φασούλα, έναν αθλητή που λέρωσε την ασπρόμαυρη φανέλα, γράφουν στην ανακοίνωσή τους οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

 

} Για την διεκδίκηση της Προεδρίας της ΕΟΚ, ενδιαφέρον δείχνει και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που όμως δεν φαίνεται ότι έχει την στήριξη των ΚΑΕ.

 

} Αφού οι αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτες, ο Άγγελος Αναστασιάδης προκειμένου να κάνει αισθητή την παρουσία του περιορίστηκε μόνο σε  ευχές, και αυτό έκανε στην αποστολή που ταξίδεψε στο Δουβλίνο.

 

} Παίρνει μέτρα ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, και για να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία της Ομοσπονδίας, κατεβάζει στην Αθήνα την στενή συνεργάτιδά του την Κική, για να διαχειριστή τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια.

} Με απλά λόγια, ο Μάκης Γκαγκάτσης κάνει αυτό που δεν έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, και είχε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

} Με την απόκτηση των Κόλεϊ και Μπακαγιόκο η ομάδα του ΠΑΟΚ… μαυρίζει περισσότερο, αλλά δεν γνωρίζουμε αν δυναμώσει και αγωνιστικά.

} Τα συγκεκριμένα αποκτήματα του ΠΑΟΚ λένε ορισμένοι ότι δεν είναι επιλογές του Λουτσέσκου, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα στην ομάδα.

} Σημασία δεν έχει ποιος επέλεξε τους παίκτες, αλλά αν οι παίκτες είναι οι κατάλληλοι να φορέσουν και να τιμήσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ αλλά και οι λοιποί αρμόδιοι της διαιτησίας που συμμετείχαν στην επιλογή του Τζήλου να διαιτητεύσει το παιγνίδι της Λαμίας με τον Ολυμπιακό, διέπραξαν τραγικό λάθος, και αυτό το διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα.

} Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ο Τζήλος από ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακού, όπως απεφάνθησαν οι αρμόδιες αρχές, ο Λαρισαίος διαιτητής δεν έπρεπε να οριστεί σε αγώνες του Θρύλου, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενικός.

}Σχετικά με το θέμα, παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τους ηθικούς αυτουργούς, η υπόθεση μπήκε στο…. Αρχείο.

Σχόλια