ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καλά μυαλά και ικανοί πολιτικοί δεν φυτρώνουν μόνο σε Κρήτη και Πελοπόννησο

 

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα πάει στο Μετρό | Typosthes


Μετά από αρκετή καθυστέρηση , ο Κυριάκος Μητσοτάκες διαπίστωσε πόσο σοβαρό ήταν το λάθος που διέπραξε να αγνοήσει την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, και τώρα προσπαθεί  να το διορθώσει με διάφορες αποφάσεις και συχνές παρουσίες στην Πόλη.

} Είναι περίεργο και γιατί όχι και προσβλητικό για την Βόρεια Ελλάδα, στο μεγάλο Κυβερνητικό σχήμα να συμμετέχουν μόνο δύο Υφυπουργοί από την Θεσσαλονίκη, και ένας Υπουργός από την Καβάλα.

 

} Πρέπει να καταλάβει ο Πρωθυπουργός, ότι καλά μυαλά και ικανοί πολιτικοί δεν φυτρώνουν μόνο στην Κρήτη και την Πελοπόννησο .

 

} Κανείς δεν διαφωνεί με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επισκεφθεί τη Θεσσαλία προκειμένου να πάρει μέτρα θεραπείας για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την μεγάλη περιοχή.

} Θα πρέπει όμως ο Πρωθυπουργός να προχωρήσει σε πράξεις και να σταματήσει να δίνει υποσχέσεις που έχουν κουράσει τους πολίτες.

 

} Ο Γιώργου Ορφανός, επιτυχημένος Υφυπουργός Αθλητισμού είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει αυτόν τον δύσκολο τομέα, και να σταματήσει ο Μητσοτάκης τους πειραματισμούς, άλλοτε με τον Αυγενάκη και στη συνέχεια με τον Βρούτση.

 

} Η… σύζυγος του Τάιλερ Στέφανος Κασελάκης, απαίτησε να φύγουν οι δημοσιογράφοι για να παραβρεθεί  στο γλέντι του θείου του.

 

} Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε κόκκινη κάρτα στους δημοσιογράφους, τους οποίους καθημερινά απασχολεί για να τον προβάλουν.

} Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν το ίδιο κουσούρι του Κασελάκη και τον στηρίζουν να παραμείνει στην Προεδρία τουΣΥΡΙΖΑ.

} Δεν είναι όμως τόσοι πολλοί ώστε να οδηγήσουν στη θέση του Πρωθυπουργού κάποιον που προκαλεί τους Έλληνες πολίτες με τη συμπεριφορά του.

 

} Όσοι γνωρίζουν από πολιτική καταλαβαίνουν, ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ παίζει ο Πολάκης και όχι ο Κασελάκης που κάποιοι αφελείς πιστεύουν.

} Αν ο Πολάκης έχει αποφασίσει να απομακρύνει τον Κασσελάκη από την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.

 

 

Σχόλια