Ξύπνα Τοττέ! Ακριβό κοστούμι με σαγιονάρα δεν πάει...

 

 Οι ομάδες που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση φαίνονται. Ο Αστέρας μπαίνει χοντρά στο παιχνίδι της 5ης θέσης και ο Τοττός κάθεται και βλέπει. Δεν έχει πάρει ακόμη 6άρι και δεύτερο φορ.

Ο Μπακοκαϋμενάκηδες όμως που το φυσάνε το χρήμα χτυπάνε στο ψαχνό. Πάνε οι εποχές που προσλάμβαναν τις δευτεράντζες. Εδιωξε τον Ράσταβατς και παίρνει τον Μακελελέ.

Ο 51χρονος τεχνικός φέρνει μαζί του τον πρώην βοηθό του Κάρλο Αντσελότι, Πολ Κλεμέντ, αλλά και τον πρώην γυμναστή της Παρί, Ραφαέλ Φεβρ», όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Foot Mercato.

Μεγάλα πράγματα στην Τρίπολη και κάτσε εσύ με τη δευτεράντζα τον Ακη και τους εκπαιδευόμενους «μάγους», βοηθούς του. Καλά παιδιά όλοι αλλά όχι για ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Ξύπνα Τοττέ πριν είναι αργά, γιατί κάτι έκανες φέτος το καλοκαίρι, αλλά χωρίς προπονητή όλα θα πάνε στράφι. Δεν μπορείς να έχεις καλό ρόστερ και να έχεις προπονητή του Ακη.

Σχόλια

  1. Ποιος Μακελελε??? Δηλαδή επειδή ήταν παιχταράς, σημαίνει ότι είναι και καλή επιλογή προπονητη;; που έχει δουλέψει και τι έχει δείξει μέχρι τωρα; νύχτα θα φύγει όπως τόσοι και τόσοι άλλοι...

    Ο Ελβετός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου