ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σύριζα διαλύεται, ο Κασσελάκης...παντρεύεται!!

 Καλά στέφανα: Ο Κασσελάκης παντρεύεται την Πέμπτη τον Τάιλερ στο New York |  in.gr


} Το...γαμήλιο γλέντι του, ετοιμάζει ο Κασσελάκης στην Κρήτη, ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν κεφάλια και η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται ένα βήμα πριν να βαρέσει διάλυση.

 

} Όσοι είχαν πιστέψει ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα σοβαρευτεί και θα σταματήσει να προκαλεί, έπεσαν έξω γιατί ο Κασελάκης συνεχίζει να εκτίθεται.

} Στην προσπάθειά του να διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή, ο Κασσελάκης χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να πείσει τους πριν από αυτόν επιλαχόντες να παραιτηθούν.

 

} Ο Στέφανος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πείσει την Τσαπανίδου, γιατί η Πόπη στο κάλεσμα του Προέδρου της Βουλής δήλωσε παρούσα.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Κασσελάκης θα συνεχίσει να προβάλει τις θέσεις του μέσα από κανάλια και τα άλλα μέσα της ενημέρωσης.

 

} Μεταξύ των άλλων , ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στα εγκαίνια της  ΔΕΘ, θα ανακοινώσει ότι  μέχρι τέλος του έτους, θα λειτουργήσει το Μετρό της Θεσσαλονίκης.

} Βέβαια, με παλαιότερη δήλωσή του ο Πρωθυπουργός είχε δηλώσει, ότι το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει στο τέλος του 2023.

} Η συνέπεια, η αξιοπιστία είναι ένα στοιχείο που δύσκολα το συναντά  κανείς στους  πολιτικούς, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση .

 

} Για αρκετά χρόνια, στη προέκταση της Πόντου που βρίσκεται στη περιοχή της Νέας Κρήνης του Δήμου Καλαμαριάς, το κομμάτι αυτό έχει μετατραπεί σε λιμνοθάλασσα από τα νερά της βροχής που λιμνάζουν επικίνδυνα, και ο κίνδυνος να πλημμυρίσουν τα υπόγεια παραδίπλα οικοδομών, είναι υπαρκτός.

} Πέρσι οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην τότε Δημοτική Αρχή, αλλά μόνο στο τέλος της σεζόν ο Δήμος έδειξε κάποιο ενδιαφέρον, χωρίς όμως να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

} Η σημερινή Δήμαρχος Καλαμαριάς έχει υποχρέωση να ενημερωθεί για το πρόβλημα, και να το όταν έρθει θεραπεύσει τώρα γιατί ο Χειμώνας η κατάσταση θα γίνει τραγική.

 

} Το θέμα με κάποιες αποφάσεις της… τυφλής δικαιοσύνης, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τους πολίτες οι οποίοι εκφράζουν την δικαιολογημένη απορία τους.

 

} Η Καθηγήτρια της Παθολογίας και της ογκολογίας Σοφία Μπάκα, μεγαλώνει συνεχώς το πελατολόγιό της και όχι άδικα, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους ασθενείς της.

} Η Καθηγήτρια Σοφία Μπάκα με την παρουσία της και την προσφορά της, δείχνει ότι σέβεται τη Δημόσια Υγεία, και ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι στη θέση της.

Σχόλια