ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε για τον ανεπαρκή Αυγενάκη...

 



Αφού ο Κασελάκης με τον Ανδρουλάκη δεν μπορούν να ασκήσουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, τον ρόλο αυτόν ανέλαβαν οι πρώην Πρωθυπουργοί Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.

 

} Για τον ανεπαρκή Λευτέρη Αυγενάκη, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε να τον αξιοποιήσει και να τον δώσει χαρτοφυλάκιο, μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε.

} Τώρα, εκτός από αποτυχημένος Υπουργός, ο Αυγενάκης εμφανίζει και αλαζονικές συμπεριφορές, που τον οδήγησαν εκτός Νέας Δημοκρατίας.

 

} Ο Γραμματέας της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Αυγενάκη, όταν ο δεύτερος πήγε να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο που δημιούργησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

} Η εντολή του Πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη είπε ο Σταύρος Καλαφάτης στον Αυγενάκη, ότι δεν έχεις θέση στη Νέα Δημοκρατία.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειδικότερα στις αξιολογήσεις των συνεργατών του, έχει κάνει σημαντικά λάθη.

} Κάποιοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού που κουβαλάνε το ίδιο κουσούρι με τον Κασελάκη, τον οδήγησαν στο να βιαστεί να ψηφίσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζυγαριών.

} Το γεγονός αυτό είχε αρνητικό αποτέλεσμα για την Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες να μη  πάνε να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές. 

 

}Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Στάθης Κουτμερίδης, που ο κουμπάρος του Ιβάν Σαββίδης τον αξιοποίησε και τον ανέθεσε σοβαρό ρόλο στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, προσέφερε ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σερρών,  στη μνήμη της κόρης του που πριν δύο χρόνια έχασε τη ζωή της από τον Κορονοιό.

} Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρώην Γενικό Διευθυντή αλλά και Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, για την απόφασή του να προχωρήσει στη δωρεά παραχώρηση ενός οργανωμένου ασθενοφόρου, που θα καλύπτει τις ανάγκες του Νοσοκομείου Σερρών. 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συγκρούσεις, οι διαφωνίες στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αρχίσει, και όλα συνηγορούν ότι το αριστερό κόμμα θα βαρέσει διάλυση.

} Ο Κασσελάκης που κουβαλάει ένα βαρύ κουσούρι, προκαλεί τον Αλέξη  Τσίπρα λέγοντας, έλα και ανέλαβε, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιγνίδια.

} Θεωρούμε ότι είναι αρχή του τέλους του Κασσελάκη, γιατί τα σοβαρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ δεν τον δέχθηκαν ως ηγέτη του κόμματός τους.

 

} Γράφονται και λέγονται πολλά σχετικά με το επόμενο πολιτικό βήμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που τον θέλουν να παίρνει τη θέση του Μαργαρίτη Σχοινά.

} Είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος το επόμενο πολιτικό βήμα του Απόστολου Τζιτζικώστα, αν και εμείς γνωρίζουμε ότι η επιθυμία του είναι διαφορετική από αυτή που γράφουν και λένε ορισμένοι.

 

} Κανένας Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να φανταστεί, ότι το 2024 θα εμφανίζονταν ο Κασσελάκης θα δήλωνε ότι είναι πισωγλέντης, και θα τον στήριζαν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία του κόμματος.

} Όπως κανείς δεν περίμενε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επηρεασμένος από τους συνεργάτες του που κουβαλάνε το ίδιο κουσούρι με τον Κασσελάκη, θα βιάζονταν  να ψηφίσει το νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

} Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την μεγάλη αποχή από τις Ευρωεκλογές, αλλά και την επίθεση που δέχθηκε ο Πρωθυπουργός από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σχόλια