Προκαλεί ο Νιγηριανός: Θέλει να είναι σημαιοφόρος στο Παρίσι!!

 


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπήρξε πρωταγωνιστής της πρόκρισης της εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεκαέξι χρόνια μετά την τελευταία φορά στο Πεκίνο. Ο ΝΒΑερ συγκεντρώνει υψηλότατες πιθανότητες να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, κάτι που αναμένεται ν' ανακοινώσει τις αμέσως επόμενες ημέρες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Εκτός... συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός που θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Την Τρίτη (9/7) θα το ανακοινώσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Το πρωί έχει ολομέλεια και το βράδυ θα διεξαχθεί η εκδήλωση της ΕΟΕ για το κατευόδιο στα μέλη της ελληνικής αποστολής! 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος στο Τόκιο θα βρίσκεται σε άλλο μέρος για προετοιμασία στη Γαλλία την ημέρα της τελετής έναρξης, ενώ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο σκιφ της κωπηλασίας στο Τόκιο Στέφανος Ντούσκος θα αγωνίζεται την επόμενη ημέρα, το Σάββατο (27/7) στις 8:00 το πρωί. Όλα συγκλίνουν, λοιπόν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα λάβει την ύψιστη τιμή! 

της Ασπασίας Βελονάκη

Ο σούπερ σταρ των Μιλγούοκι Μπακς ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της εθνικής επί της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά για το ενδεχόμενο να είναι σημαιοφόρος στο Παρίσι κι εκείνος απάντησε: «Θα ήταν τιμή να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Αν είμαι σημαιοφόρος θα είναι σπουδαίο, αν όχι... ok. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαι πιο υγιής και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Θα απολαύσω κάθε στιγμή».

Σχόλια