Ανατίναξαν το μπιτς μπαρ της Φανής Χαλκιά στη Στούπα Μεσσηνίας!!

 


 Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που προκάλεσε σοβαρές ζημιές, εξεράγη σε beach bar που λειτουργεί η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ανήκει στον άντρα της, στην παραλία "Καλογριά" στη Στούπα της Μεσσηνιακής Μάνης, σε μια συνέχεια απόπειρας εμπρησμού τον περασμένο Απρίλιο. Την ίδια ώρα, η Χαλκιά είναι δίπλα στον σύζυγό της που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ λόγω ανευρύσματος από τον περασμένο Νοέμβριο. 

Το περιστατικό φαίνεται να έλαβε χώρα στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε αρκετές ζημιές στο κατάστημα, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Κατέρρευσε μέρος της οροφής (κεραμίδια) ενώ πρόβλημα δημιουργήθηκε και στο σύστημα ηλεκτροδότησης, με τον αεραγωγό να έχει εκτιναχθεί 4-5 μέτρα μακριά από το κτήριο.  Επιπλέον, έχει καταστραφεί ηλιακός θερμοσίφωνας.

Η ανάρτηση της Χαλκιά, αναφέρει:

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται… Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δύο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλογριάς στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο… Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη.»

 

Σχόλια