Όποιος έχει μάτια, βλέπει τι (δεν) γίνεται στον ΠΑΟΚ

Η CEO Γκοντσάροβα εστειλε το μήνυμα της! – PAOKFC.NET

 

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν και αυτό το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι μόλις έναν αγώνα από τον αποκλεισμό ή την πρόκριση, κόντρα στην Μπόρατς, και μεταγραφές γίνονται ΤΩΡΑ.


Για το Champions League όλα αυτά. Που η ομάδα ούτως ή άλλως δεν είναι έτοιμη λόγω... γηπέδου. Στον ΠΑΟΚ είναι προφανές το τί γίνεται. Όποιος έχει μάτια, βλέπει.

Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο Ιταλός βλέπω να φεύγει νύχτα καθώς δεν κράτησε ούτε έναν παίκτη από πέρσι. Είχε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις εξαιρετικές. Ο ελληνικός κορμός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Στο βόλλευ ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί σε 2-3 καλούς παίκτες, αλλά μάλλον θα είναι το κύκνειο άσμα το Μιλενκόσκι εάν δεν του βγουν οι δύο ακραίοι.

Δύσκολη χρονιά έρχεται...

Reivellere 

 

Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..........ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΤΟΠΕΡ.ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ?ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ (ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΛΜΕ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΑ 18.000.000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου