SUPER 3: Άγριο Κυριακάτικο κράξιμο στον ερασιτέχνη Καρυπίδη!!

 

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Σχόλια

  1. Να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο γιατί διαλέξατε και πείσατε τους ξένους παίκτες σας ότι είναι σημαντικότερος ο αγώνας με τον συμπολίτη από ότι αυτός που κρινόταν ένας τίτλος μετά από 54 χρόνια.
    Χαιβανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ Χαιβάνια ,γιατί μάλλον έτσι είναι το όνομα του,κάπου τα έχει χαμένα .
      Αν ο κόσμος της ομάδας πίστευε ότι το μάτς με τον συμπολίτη ήταν το σημαντικότερο πολλά θα ήταν διαφορετικά σε αρκετα επίπεδα .
      Το ότι θέλατε να καθίσει η ομάδα να χάσει επειδή ετσι γουστάρετε και επειδή είσασταν χεσμένοι πάνω σας ,το δείχνουν οι αναρτήσεις σας και τα κόμπλεξ που βγάζετε .
      Αλλά τι να περιμένεις από τους πνευματικούς απογόνους του φονιά και αυτόχειρα .
      Να μην ξεχάσω τις μαλακίες που λέγατε πριν κάποια χρόνια που θέλατε να ανεξαρτητοποιηθεί η Μακεδονία και να γίνει ξεχωρισό κράτος
      Τόσο φελλοί και πνευματικά αδειανοί είστε
      \
      Peet

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά είσαι πιο χαζός και από τις πέτρες.
      Κάνατε ρεκόρ 38ετιας σε εισητηρια αλλά πέρα από αυτό, εσείς είστε που βγαίνατε και γραφατε "καλύτερα 200 χρόνια ατιτλοι πάρα πρωτάθλημα ο Τούρκος".
      Το κόμπλεξ το έχετε ξεκάθαρα εσείς που δυναμητησατε όλη την εβδομάδα το παιχνίδι σε αντίθεση με εμάς.
      Όλα τα άλλα που λες είναι ασυναρτησίες.

      Διαγραφή
  2. Δε μπορεί να αποδεχθεί ο "peet"ότι ο Άρης απλώς ένα ιστορικό κλαμπ και μόνο αυτό έχει αλλάξει επίπεδο; Θα μπορέσει να αλλάξει επίπεδο τα επόμενα 10-20 χρόνια διεκδικώντας πρωτάθλημα; Κατηγορηματικά όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες κτλ. Σταθερά πάνω από 12000 διάρκειας κάθε σεζόν μια αρχή αλλαγής πραγμάτων!
    "Φίλαθλος Βόρειας Μακεδονίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peet, ποτε δεν ειπαν οι ΠΑΟΚτσηδες να κατσει ο Αρης να χασει, ασυναρτησιες δεν θα λες.. αντιθετα επειδη σας ακουγαν και στα ραδιοφωνα και στις σελιδες σας καποιες γνωμες εως πολλες γνωμες που ηθελαν οι παικτες σας να τα δωσουνε ολα σ ενα αδιαφορο για εσας ματς, και τελικα ειδαμε τι εγινε, τα δωσατε ολα (και καλα κανατε γιατι το πρωταθλημα εκει μεσα γινεται ακομα πιο μαγκικο) και στον τελικο κυπελλου ειδαμε εναν Αρη σκασμενο, χωρις δυναμεις και παικτες χωρις ορεξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου