Παραθλητικά: Καθυστερεί σημαντικά η ενίσχυση του ΠΑΟΚ...

 

 


 

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, και τώρα πρέπει να γίνουν όλες οι πρέπουσες ενέργειες, ώστε να ενισχυθεί κατάλληλα η ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

} Υπάρχει σοβαρός προβληματισμός στον Λουτσέσκου, τόσο για τους παίκτες που πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα για την νέα περίοδο, όσο και γι αυτούς που θα πρέπει να απομακρυνθούν από τον ΠΑΟΚ.

} Αν ο βασικός κορμός διατηρηθεί, θα πρέπει να γίνουν δύο με τρεις προσθήκες που θα ενισχύσουν τη μεσαία αλλά και την επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

} Η περίπτωση Μειτέ δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο ώστε να αποκτηθεί ένας έμπειρος παίκτης που θα έχει ηγετικό και επιτελικό ρόλο στην ομάδα.

} Ο Σβάμπ που όλα συνηγορούν ότι θα παραμείνει στην  ομάδα είχε το θάρρος να δηλώσει, ότι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στο ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας.

} Την νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντέλιας θα είναι περισσότερο έμπειρος και θα αποκτήσει την απαραίτητα δύναμη που χρειάζεται ώστε να είναι χρήσιμος στην ομάδα.

 

} Ο τεχνικός που επέλεξε ο Θανάσης Χατζόπουλος για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, περισσότερο μοιάζει με μέλος της Χεζμπολάχ παρά με προπονητή  μπάσκετ.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που άρχισαν να πλαισιώνουν τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, μήπως καταφέρουν να αρπάξουν κάποια θέση, γιατί έχουν συνηθίσει να κάνουν.

} Ο Χρυσόστομος όμως είναι έμπειρος, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, και τους απατεώνες τους  μυρίζεται από χιλιόμετρα μακριά.

 

}Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Θανάσης Κατσαρής έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποσυρθεί από τον ΠΑΟΚ, και το έργο του να συνεχίσει ο μέχρι τώρα στενός συνεργάτης του και Αντιπρόεδρος του Α.Σ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

} Θανάσης και Δημοκράτης, στηρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη και στηρίζονται από αυτόν ενόψει εκλογών.

} Αυτή είναι μια έντιμη θέση τόσο του Θανάση Κατσαρή, που έμαθε να σέβεται τους συνεργάτες του, αλλά και αυτούς που έβαλαν το χέρι στη τσέπη για τον ΠΑΟΚ.

 

} Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι για την Προεδρία του ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και ο  γιος του Δημοκράτη, ο οποίος αντιθετα, στηρίζει και στηρίζεται απο τον Μυστακίδη που έχει δείξει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

 

} Τα Κρατικά κανάλια δεν ασχολήθηκαν σχεδόν καθόλου με τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα , ξεπερνώντας πολλά και σοβαρά  εμπόδια.

 

} Κάποιοι εκφράζουν την απορία τους, γιατί ο Μελισσανίδης πούλησε την ΑΕΚ σε κάποιο εφοπλιστή, που το παρελθόν του δεν είναι και τόσο καθαρό.

} Πιθανόν ο Μελισσανίδης να σκέφθηκε, αφού με ένα τόσο μεγάλο έλεγχο που είχε στη διαιτησία, δεν κατάφερε να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, τώρα που αυτά τα προνόμια δεν θα υπάρχουν, είναι δύσκολο να βάλει τέτοιους στόχους.

Σχόλια