Ένας έξυπνος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. Υπάρχει τέτοιος;

 

 

 

 



Στην αρχή ο λεφτάς πρόεδρος έσπασε τα μούτρα του, έχασε μερικά από τα λεφτά του. Είδε και απόειδε και άλλαξε γρήγορα το τροπάριο και τελικά ΑΚΟΥΣΕ με ανοιχτά αυτιά και κλειστές τσέπες τους σοφολογιοτάτους παρατρεχάμενους που τον πλησίασαν, τον πλαισίωσαν και ....επιτελούς μπήκε στον δρόμο των επιτυχιών !

 

Σίγουρα βήματα:

1ον.Εκανε 2-3 μεταγραφές ξένων.

2ον. Πούλησε κάτι δικά του νεαρά ταλέντα για ξεκάρφωμα.

3ον. Έκανε ότι χρειαζόταν για την οργάνωση (προπονητής-σταφ-κλπ).

 

Και εδω αρχίζει το "μεγάλο" κόλπο. Για να πάρουμε τον κόσμο μαζί μας, ξεχρεώνουμε τα χρέη στο Δημόσιο (ήταν η βασική παράμετρος για την αγορά -δώρο της ομάδος από την κυβέρνηση). Φαντάζεστε νέος επενδυτής και να κρατάει ανεξόφλητα τα ΧΡΕΗ;

 

Με κάτι ψιλά εξοφλούμε τα λίμα γύρω-γύρω, ώστε να έχει αξιοπιστία το όνομα του προέδρου. Τέλος κάθε 1 η του μηνός ΟΛΟΙ στο ταμείο για εξόφληση. Αρχίζει λοιπόν η πορεία προς το αύριο. Ο κόσμος μόκο-σιλάνς !!!

 

Εξοφληθήκαν τα μικροχρέη όλων των προηγουμένων "άχρηστων" παραγόντων (πρέπει να απαξιωθούν ώστε να φάνει ο Μέγας Πρόεδρος). Εξοφλήθηκε το Δημόσιο, άρα δεν κινδυνεύει το αύριο της ομάδας, Φυσικά κανένας δεν ξέρει και δεν τον απασχολεί που ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ η ιδέα που πιστεύει και ακολουθεί.

 

Α, πετάμε και κάτι να περιμένουν, όπως έρχεται το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρότζεκτ του Νέου Γηπέδου (μεγαλύτερο- καλύτερο)!! Έγιναν μεταγραφές αεροδρομίου και όχι δευτερότριτα της Αθήνας η μίκρο-μίκρο κάποιας ευρωπαϊκής ομάδας, άρα δίνουμε και ελπίδα.

 

Τέλος πουλάμε και κάποιο ταλέντο έτσι ώστε αύριο να νομιμοποιηθούμε για μεγαλύτερη πώληση.

 

Όλα αυτά όμως πως τα προωθούμε στο "λαό"; PAYROLL  παμπάλαια συνταγή σε όλα τα σκοτεινά γραφεία των προέδρων. Δόθηκε και εδώ η λύση. Μπαίνουν όλοι στο payroll, φίλοι και εχθροί, σημερινοί και χθεσινοί γραφιάδες και τελείωσε αμέσως ριζικά και για πάντα (μαγική ανακαλυψη το PAYROLL).

 

Βασική γραμμή ,τίποτα εναντίον του προέδρου. Στις μαύρες στιγμές αναφερόμαστε στην ομάδα σαν ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΑΟΡΙΣΤΑ). Στις άσπρες ,τις καλές στιγμές αναφερόμαστε μόνο στον ΕΝΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΗΓΕΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. Προσοχή πρέπει όλοι οι "συνεργαζόμενοι" να έχουν ΚΟΙΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ για μην ξεφεύγει κανένας από τη ΓΡΑΜΜΗ !!(Σας θυμίζει τίποτα;;).

 

Πρέπει όμως να "πλαγιάσουμε" και με την εξουσία. Αυτή μας έδωσε την ομάδα , εμείς να μην της δώσουμε ένα ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ; Τι ψυχή έχουν ένα κανάλι, μια η δυο εφημερίδες η δυο-τρία σάιτ;

 

Άλλωστε οι δουλειές ανοίγουν σε λίγο. Ο μεγάλος απέξω ζήτησε από τον πρόεδρο και κάτι έξτρα, κάνα δυο ξενοδοχεία αν γίνεται σε τουριστικούς προορισμούς, δυο-τρία λιμάνια, τσιγάρα για όλο τον κόσμο, πολλά είναι;

 

Την ίδια ώρα κάτι ακούστηκε ότι και σε άλλη μεγάλη πόλη, κάποιοι άλλοι πήραν με την ίδια δοκιμασμένη μέθοδο, κανάλια, εφημερίδες, πλοία, πετρέλαια, βενζίνες, ουσίες. Σιγά τώρα εδώ θα μείνει το μάτι τους;

 

Τελειώσαμε και με την εξουσία. Τι μένει;;

 

Η ποδοσφαιρική εξουσία και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ-ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΙ. Μοιάζει ευκολάκι αλλά του πήρε χρόνο και χρήμα. Έπρεπε να βεβαιωθεί για την ΠΙΣΤΗ και την ΑΦΟΣΙΩΣΗ αυτών που θα τρέχουν για αυτόν. Με την βοήθεια ξένων πηγών έκανε όλα τα τεστ .Τον βοήθησε η προηγουμένη εμπειρία του σε αυτό.

Χρειάζεται βέβαια ισορροπία και λελογισμένα οικονομικά δεδομένα γιατί δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει ο "άνθρωπος". Με αυτούς λοιπόν τους ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ σαν φανερή αιχμή του δόρατος ξεκίνησε το σχέδιο της "ολικής επικράτησης". Όλη η ποδοσφαιρική επικράτεια σε λίγο θα ήταν δική του όπως και έγινε, άργησε λίγο αλλά έγινε. Όλα του είχαν "παραδοθεί" , με σχέδιο, με χρήματα αλλά και με πολύ κόπο .

Και τωρα ποια θα είναι η συνεχεία; «Ρωτήστε τον γιο μου είπε» !! Σοι πάει το βασίλειο ,όπως σε όλους τους Προέδρους .

ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !

 

Σχόλια

  1. Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ
    Η
    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε γαλες την χολή σου?
    Κρύψου στην τρύπα σου τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο πονεμένο άρθρο δεν έχω δοκιμάσει να διαβάσω! χαχαχαχα!! πόνος γαύροι!!! έρχεται πολύ μπόρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. #Κώστας Κώστας# Πονάς Αρειανό λήκι πονάς !!!Ο πατέρας.μας Ιβάν θα μας φέρει και το Τσου Λου κι εσύ ακόμα θα πονας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου