Γιαννακόπουλος: «Γαύροι απλά»!!

 


Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω story στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που δημιουργούν αντιπαραθέσεις μεταξύ των «αιωνίων». 

Όσο για την αυριανή (12/6) παρουσία του στο ΣΕΦ, τη στιγμή «που δεν δίνει το παρών στους τελικούς που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας του» όπως είχε επισημάνει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ αναρωτήθηκε... «Τόσο πολύ με φοβάστε πια;»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε μέσω του κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς.

Εγώ σέβομαι την μνήμη του Πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα. Όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω. Αυτά στις Φιλιππινέζες σας. Γιατί είναι πρόκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ό,τι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας (έτσι σας έμαθαν);

Κι εν τέλει, αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ;

Τόσο πολύ με φοβάστε πια;

ΥΓ. Το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς είναι ακριβώς πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε, εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει, είτε από εσάς είτε με τιμωρίες. Τώρα δηλαδή που ζητάω το αυτονόητο, σας χαλάει; Γαύροι... απλά».

 

Σχόλια