Νίκος Παπαδόπουλος: "Καμία σχέση με Μυστακίδη. Συνεργάζομαι με τον Ιβάν"!

 

 


 Ο επιχειρηματίας Νίκος Παπαδόπουλος, αρνείται ότι ισχύει η πληροφορία πως θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις επικείμενες εκλογές και μάλιστα στηρίζοντας τον Μυστακίδη, όπως γράφτηκε σε παραθλητική στήλη του Μπαλλαδόρου. 

Μέχρι εδώ, καλά. 

Ο τρόπος όμως που διάλεξε ο κ. Παπαδόπουλος για να φτάσει η πληροφορία σε εμάς, δεν τον τιμάει καθόλου και δείχνει τον χαρακτήρα του. Ενώ θα μπορούσε να επικοινωνήσει απευθείας με το σάιτ ή να γράψει τη γνώμη του σε σχόλιο κάτω από το δημοσίευμα, επέλεξε να εμπλέξει άσχετους ανθρώπους τους οποίους μάλιστα απείλησε με...μηνύσεις αν δεν αποσύρουν το επίμαχο σημείο του δημοσιεύματος, λες και ο καθένας που ονειροφαντάζεται ο κάθε Παπαδόπουλος, έχει τα...κλειδιά του σάιτ.

Εδώ στον Μπαλλαδόρο, λάβαμε σχόλιο από έναν από τους ανωτέρω ο οποίος μας ενημέρωσε για τις οχλήσεις και απειλές  του Ν. Παπαδόπουλου για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο κ. Ν. Παπαδόπουλος έχει λέει ενοικιάσει αποθήκη στο Λιμάνι από τον ΟΛΘ του Ιβάν Σαββίδη έχοντας επενδύσει όπως ισχυρίζεται 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Το δημοσίευμα λέει, που τον θέλει υποστηρικτή του Μυστακίδη του δημιουργεί πρόβλημα στην επένδυση και κινδυνεύει να χάσει...δέκα εκατομμύρια ευρώ! 

Μάλιστα όπως δήλωσε σε κάποιον από τους ανθρώπους που ενέπλεξε με το δημοσίευμα και λάβαμε τη σχετική ενημέρωση, επικοινώνησε μαζί του ο ...δικηγόρος του Ιβάν και του ζήτησε τον λόγο που υποστηρίζει τον Μυστακίδη! 

Ωραίο το παραμυθάκι του Ν. Παπαδόπουλου, μόνο που δεν έχει ούτε δράκο, ούτε καν, δικέφαλο αετό.  

Εμείς σεβόμαστε και δημοσιεύουμε την άποψή του ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές του ερασιτέχνη στηρίζοντας την είσοδο του Αριστοτέλη Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε όμως να δούμε αν θα επαληθευτεί ή όχι. Διότι οι πληροφορίες μας ΑΛΛΑ λένε. Και λένε πολλά περισσότερα. 

Από κει και πέρα τίθενται διάφορα ερωτήματα.

Πώς ένας τόσο νέος άνθρωπος όπως ο Ν. Παπαδόπουλος ο οποίος εργάστηκε ως προπονητής στα παιδικά του ΠΑΟΚ και αργότερα ήταν μικρομέτοχος σε εστιατόριο της Λ. Νίκης έφτασε στο σημείο να κάνει επενδύσεις...εκατομμυρίων μέσα σε ελάχιστα χρόνια; Να μας πει το μυστικό της επιτυχίας του, μπας και βγάλουμε και εμείς κάνα φράγκο.

Και αν αυτό μπορεί να εξηγηθεί διότι οι δουλειές του εν μέσω κρίσης πήγαν καλά, ή πήρε δάνεια από τις τράπεζες, ή μετέχει με ποσοστό σε σχήμα που έκανε αυτή την τεράστια επένδυση, το θέμα που τίθεται είναι άλλο. 

Πώς γίνεται ο κ. Παπαδόπουλος που έχει συγγένεια με μέλος της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ, να κάνει μπίζνες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ; Εννοείται ότι δεν είναι παράνομο κάτι τέτοιο -έτσι για να προλάβουμε και τους ηλίθιους- αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι είναι ηθικό.

Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Αφού ο επενδυτής κ. Παπαδόπουλος ενοικίασε τον χώρο / αποθήκη από τον ΟΛΘ, γιατί κινδυνεύει η επένδυσή του αν υποστηρίξει τον Μυστακίδη, ή αν αύριο κάνει μια μπίζνα με τον πρόεδρο του Άρη ή του Ολυμπιακού, π.χ.;

Δεν είναι ανεξάρτητος ο κ. Παπαδόπουλος, που φοβάται να μην εκτεθεί στα μάτια του Ιβάν Σαββίδη και χάσει μια δεκάδα εκατομμύρια ευρώ; 

Κάθε εξήγηση, δεκτή, από κάτω, στα σχόλια. Με ευπρέπεια και όχι με αναφορές του τύπου πού κινείται και που έχει άκρες ο καθείς...






 


Σχόλια

  1. Οπως τα λες είναι Μπαλλαδόρε .
    Ας έστελνε μια ξεκάθαρη απάντηση στο δημοσίευμα και τελείωνε εκεί η ιστορία .
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του περιττού .


    Υγ
    μιας και αναφέρθηκαν μηνύσεις ,μήπως ξέρεις τι γίνανε οι μηνύσεις του Καρυ ;
    Τις υπέβαλλε ;
    Μην με ρωτήσεις σε ποιές αναφέρομαι γιατί εχω χάσει τον λογαριασμό .


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου