ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο «γκαφατζής» εκφωνητής εκθέτει την ΕΡΤ

 


Πρόσφατο κατόρθωμα του οι μεταδόσεις του φάιναλ φορ, όπου οι τηλεθεατές έκλειναν αφού οι άσχετες φλυαρίες και τα σχόλια του είχαν κάνει τα νεύρα τσατάλια

Είναι απορίας άξιον πως ο η ΕΡΤ επιμένει εδώ και χρόνια να μεταδίδει αγώνες μπάσκετ και στίβου ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Εδώ και πολλά χρόνια οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους αγώνες με κλειστή φωνή για να μην ακούν τις φανφάρες του εκφωνητή, ο οποίος μιλάει συνεχώς δίχως να καταλαβαίνει κανείς τι λέει. Άσχετες πληροφορίες σε άσχετο χρόνο. Όπως για παράδειγμα την ώρα που η αγωνία είναι στο κατακόρυφο είναι ικανός να σου λέει για την ιστορία ενός παπουτσιού που μπορεί να φοράει ένας παίκτης.

Φυσικά δεν μιλάμε για κριτική. Για να τα έχει καλά με όλους «καταπίνει» τη γλώσσα του. Ποτέ δεν φταίνε οι διαιτητές. Έτσι στον πρώτο αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού δεν πήρε θέση για κανένα σφύριγμα των διαιτητών και το μόνο που έκανε ήταν να πιπιλάει την καραμέλα για το πόσο δύσκολο ήταν το έργο των διαιτητών.

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στους αγώνες στίβου που μεταδίδει. Άχρηστες πληροφορίες μόνο και μόνο για να νομίζουν οι τηλεθεατές ότι είναι γνώστης.

Αλήθεια εκεί στην ΕΡΤ η διοίκηση Ζούλα δεν γνωρίζει τι λέξη αξιολόγηση; Προφανώς όχι. Διαφορετικά δεν θα τον αναβάθμιζε σε προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος. Εκτός κι εάν αληθεύουν οι φήμες στο ραδιομέγαρο. Ποιες φήμες; Είναι από δύο πλευρές. Η μία ισχυρίζεται ότι ξέρει να χειρίζεται τα υπερκοστολογημένα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και η άλλη ότι έχει μπάρμπα στην Κορώνη.  Ο καθένας μπορεί να δι9αλέξει εκδοχή.

Σχόλια