ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τέλος η Βούλα από την Περιφέρεια...

 

 



Αφού οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην Κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές, με αρκετή καθυστέρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε ότι έπρεπε να ανοίξει τον πολιτικό ορίζοντα, και να μην Υπουργοποιεί μόνο Βουλευτές από το Λεκανοπέδιο της Αττικής και την Κρήτη.

}Έτσι προχώρησε στην Υπουργοποίηση Βουλευτών από την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα που προκλητικά αγνοούσε.

 

} Τον Αυγενάκη που είχε αποτύχει ως Υφυπουργός Αθλητισμού, αντί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον στείλει στο σπίτι, τον αναβάθμισε σε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

} Αυτές οι λανθασμένες αξιολογήσεις έχουν εξοργίσει τους πολίτες και έδειξαν την δυσαρέσκειά τους με την  μεγάλη αποχή στις εκλογές.

 

}Η Βούλα Πατουλίδου δεν κατάφερε να εκλεγεί στις Ευρωεκλογές, και αρκετοί είναι αυτοί που ρωτούν αν θα επιστρέψει στη θέση της στη Περιφέρεια.

} Αν η Βούλα πήρε μέρος στις Ευρωεκλογές με τις Ευλογίες του Περιφερειάρχη, έχει κάποιες πιθανότητες να την αξιοποιήσει ο Απόστολος.

} Αν όμως η απόφαση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ήταν προσωπική, τότε δύσκολο θα επιστρέψει στη θέση της.

 

} Μετά και την έλευση του Κασσελάκη, οι πισωγλέντηδες έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα, και αυτό είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο.

} Πασαρέλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν οι ΛΟΑΤΚΙ, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή την απόφασή τους.

}Τι ακριβώς θέλουν να δείξουν όλοι αυτοί που τους αρέσει να τους σπρώχνουν από πίσω, με τις παρελάσει που πραγματοποιούν στις μεγάλες Πόλεις;

 

} Ο Κασσελάκης φιλοξενήθηκε σε όλα σχεδόν τα κανάλια, και υπήρξε συμφωνία με τους δημοσιογράφους σχετικά με τις ερωτήσεις που θα τον υποβάλουν.

} Δεν συνέβη το ίδιο όμως και με μια δημοσιογράφο της Ρόδου, που δεν άντεξε στις ερωτήσεις της ο Στέφανος  και την έκανε με μικρά πηδηματάκια.

} Γι αυτό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Λιάγκα, γιατί ο δημοσιογράφος του ΑΝΤΕΝΑ, διευκολύνει με τις ερωτήσεις του τον Κασσελάκη και δεν τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

 

} Ο Κασσελάκης δήλωσε ότι όταν θα γίνει Πρωθυπουργός τότε μόνο αυτός θα ορίζει τις τιμές των ενοικίων, γεγονός που δεν συμβαίνει ούτε στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

} Πως μπορεί όμως ο Πρωθυπουργός να ορίσει την τιμή ενοικίου ενός ακινήτου που ανήκει σε άλλο ιδιοκτήτη;

} Θα καταργήσει την ιδιοκτησία ο Κασσελάκης δημιουργώντας ένα επικίνδυνο αριστερό καθεστώς;

 

Σχόλια