Έχουν πάρει την κλήρωση για πλάκα...

 

 


 

 

 ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ 1-2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.....Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΦΣΚΙ Η ΤΗΣ ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ Η ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΝ................ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.....

 

Σχόλια

  1. Φίλε μου τι κάπνισες και είδες "συγκεκριμένη" ομάδα; Αφού δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι!

    Στο κομμάτι της προετοιμασίας έχεις δίκιο, αφού μέχρι τώρα δεν έχουμε σοβαρή μεταγραφή... ας κάνουμε λίγα μαθηματικά: + η ρεζέρβα Θυμιάνης, να 'χαμε να λέγαμε + ο ελεύθερος Καμαρά από το ψυγείο - ο δανεικός έτσι κι αλλιώς Μεϊτέ + πανηγυρίζουμε που δεν ξεπουλήθηκε ο Ντέλιας.

    Δυστυχώς, ο Σαββίδης ποντάρει περισσότερο στον έλεγχο της ΕΠΟ και τις δημοσιογραφίστικες μπαρούφες, παρά στην ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας εν' όψει της δεύτερης μεγαλύτερης ευκαιρίας για ομίλους μετά το ανεπανάληπτο φιάσκο του 2019 με Κράσνονταρ.
    Ακόμα πιο λυπηρό είναι πως υπάρχουν πανηγυρτζήδες αυλοκόλακες που πανηγυρίζουν με την επικείμενη γαυροποίηση και "χρεώνουν" την επιτυχία του μάγκικου πρωταθλήματος στην ανυπαρξία του Σαββίδη αντί τα μαγικά του Λουτσέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου