Με ποιον από τους τρεις του Π.Ο.Κ. θα συναντιέται του χρόνου ο Καρυπιδης;

 

 


 

Η φετινη ποδοσφαιρική περίοδος τελείωσε.
Είχε εκπλήξεις, είχε ίντριγκα είχε συνωμοσιολογια.
Τελικά ο Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητής και Π.Α.Ο. κυπελλούχος με έναν κοινό παρονομαστή. Τον μεγάλο ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και εξηγούμαι:


Σε διάστημα μιας εβδομάδος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΗΣ κληθηκε να παίξει δύο τελικούς.
Τον έναν για τον εαυτό του ( ύστερα από 54 χρόνια χωρίς τιτλο) και τον άλλον για την υστεροφημία του, που όμως το αποτέλεσμα αυτού του αγώνος θα έκρινε εάν πρωταθλητής θα ήταν ο συμπολίτης ΠΑΟΚ ή η μέχρι προ λίγων μηνών εχθρική ΑΕΚ (να θυμηθούμε το μεταξύ τους επεισοδιακό παιχνίδι που λέγεται ότι μεγαλοπαραγοντας έπιασε από τα μεζές το πορτογαλο διαιτητη).


Δηλώσεις γνωστών Αρειανων: καλύτερα να μην πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα στου Χαρίλαου πάρα να πάρουμε το κύπελλο.


Κατά την είσοδο των ομάδων ζήσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά την συνοδεία μικρών παιδιών της ομάδας του Άρη και των διαιτητών και την ανυπαρξία παιδιών συνοδεία της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο λόγος άγνωστος.


Το παιχνιδι ήταν αρκετά σκληρό από πλευράς Άρεως και η ανοχή του ισραηλινού διαιτητή αρκετά μεγάλη. Σε σημείο τέτοιο που ο βεστρατζε κόντεψε να κόψει το ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς συνέπειες. 


Ανοχή διαιτητή. Αποβολή του Μιχαηλίδη με δύο ανύπαρκτες κάρτες και επί 20 λεπτού άνιση μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τελικά ο Θεός ήταν ΠΑΟΚ και του έδωσε την νίκη.
Θλιψη, κατηφια, κλάματα από τους παίκτες παρότι σε μια εβδομάδα έδιναν τον αγώνα τους για την κατάκτηση του κυπελλου.


Τελικά στον αγώνα αυτό η διαιτητής δεν είχε την ανοχή που έδειξε προηγουμένως ο συνάδελφος της από το Ισραήλ. Αντιθέτως αυτή εξάντλησε την προβλεπόμενη αυστηρότητα και πάλι ο Θεός δεν ήταν ΑΡΗΣ. Το κύπελλο κατακτήθηκε από τον Αλαφούζος ενώ ο Καρυπιδης έξαλλος τραμπουκησε όσους θεώρησε υπεύθυνους. Η ΟΥΕΦΑ ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται τέτοιες πράξεις και δεν θα ξαναστείλει δικούς της με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Στο πρώτο κατά σειρά που τα συμφέροντα ήταν πολλά ο διαιτητής έδειξε ανοχή στους ξυλοκόπους του φανταστικού Άρη του φανταστικού Μαντζιου. Στο δεύτερο όμως που τα συμφέροντα ήταν ειδικά έξοδος στην Ευρώπη ο διαιτητής απέβαλε τους ξυλοκόπους του φανταστικού Άρη του φανταστικού Μαντζιου των 55 βαθμών έναντι 80 του πελάτη τους ΠΑΟΚ (παρότι του έκοψαν φέτος 8 βαθμους) ελέω Λουτσέσκου (λανθασμένων επιλογών και τακτικης).


Θα περιμένουμε να δούμε του χρόνου με ποιον από τους τρεις του Π.Ο.Κ. θα συναντιέται ο Καρυπιδης. Αφού προηγήθηκαν Μαρινακης και Μελισσανιδης του απομένει ο κυπελλούχος Αλαφούζος ο τουρκοφαγος ( απέλυσε τον φετίχ τεριμ).
Ίδωμεν


Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ι.Β.

Σχόλια

  1. Το πρόβλημα του Ι.Β είναι με ποιόν θα συναντιέται του χρόνου ο Καρυ ;
    Ενδιαφέρει κάποιον ;
    Τα όσα γράφει το παόκι Ι.Β για τον μεταξύ μας αγώνα στου Χαριλάου ,είναι μέσα από τα παραμορφωτικά οπαδικά γυαλιά που φοράει ,γιατί τα σαλεμένα παόκια ,θέλανε οι παίκτες του Αρη ,να τους υποδεχθούν με λουλούδια και να παίξουν όπως παίζανε τον ΠΑΟΚ τα αδεφά σωματεία .......
    Πόσο σαλεμένα μυαλά έχετε ,κάποιοι στο συμπολίτη
    Οσον αφορα για αυτό που γράφει για κάποιους αρειανους ,για το ότι προτιμούσανε να χάσει ο ΠΑΟΚ από το να πάρει η ομάδα το κύπελο ,δυστυχώς είναι αλήθεια .
    Οσον αφορα τον αγώνα με τον ΠΑΟ η ανέραστη κυράτσα ,δεν ήξερε που της πήγαιναν τα τέσσερα και εβλαψε και τις δύο ομάδες .
    Το να μιλάνε στον ΠΑΟΚ για ποδοσφαιριστές δραπανηφόρα είναι τουλάχιστον αστείο ,γιατί ο κατάλογος των παικτών τέτοιας κατηγορίας που είχε η ομάδα τους είναι πολύ μεγάλος και μάλιστα ένας εξ αυτών ήταν προπονητής σε ομάδα γειτονικής πόλης .
    Σας έτσουξε πολύ που χάσατε 8 βαθμούς ,δεν πειράζει ....


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου