Η πόρτα της εξόδου ανοικτή για ΜαντζιοΤερζή...

 



 Εξαιρετικός ο Μάστορας ,πολύ σωστή οπτικ΄
Ο Μάντζιος το μόνο που προσδοκούσε μετά την αποβολή Ζουλ ,ηταν να πάει στα πεναλτυ μηπως και σώσει την παρτίδα .
Η ηττοπάθεια του Μάντζιου είναι γνωστή και για αλλη μια φορά φάνηκε στο γήπεδο .
Για να μην ξεχνάμε τα κατορθώματα του Μάντζιου
α
Α] ήττα με 5-0 στο γήπεδο μας από τα Γιάννενα
Β] Ανακύρηξη του συμπολίτη ως πρωταθλητή μέσα στου Χαριλάου ,ενω είχε ο Αρης δύο αποτελέσματα για να μην το κατορθώσει ο συμπολίτης δηλ ήττα και ισοπαλία με τον συμπολίτη.ΑΠΕΤΥΧΕ
Γ] Βρήκε το πτώμα του ΠΑΟ στο τελικό και δεν στάθηκε ικανός να σηκώσει την κούπα .

Η πόρτα της εξόδου είναι ανοικτή ....

Peet

Σχόλια

  1. Είχαν άπλετο χρόνο να προετοιμασουν την ομάδα αγωνιστικά, πνευματικά αλλά και έξωαγωνιστικά. Δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Η γύμνια φαίνεται παντού. Αγωνιστικά, διοικητικά, έξωαγωνιστικά...Θα μπορούσαν και οι δύο να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας όμως απέτυχαν παταγωδώς. Το κύπελλο Ελλάδας δεν χάθηκε το Σάββατο, είχε χαθεί από τις λάθος επιλογές που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια που ο Καρυπιδης είναι στην ομάδα...Το συγχρονο αθλητικό management δεν επιτρέπει το one man show, το πήγαινε έλα των ίδιων παικτών, προπονητων, στελεχών, αδερφοξαδερφα ...Δεν επιτρέπει την διοίκηση ενός ποδοσφαιρικου club από τα social media...Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ακόμα και αυτοί που προσπαθούν να χρυσωσουν το χάπι της αποτυχίας ριχνοντας τις ευθύνες αλλού και όχι εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε MAYDAY ,εξαιρετικά σωστά όσα γράφεις .
    Δυστυχώς ο Καρυ είναι αποτυχημένος και κουβαλάει πολλά κόμπλεξ πιθανόν εξ αιτίας της επιχειρηματικής του προσπάθειας με τα Σ/Μ.
    Συμπεριφέρεται ανάρμοστα για πρόεδρο ΠΑΕ της Α Εθνικής ,πολύ δε περισσότερο σαν πρόεδρος ενος ιστορικού σωματείου .
    Αποδεικνύεται ανεπαρκής τόσο οικονομικά ,όσο και διοικητικά .
    Οσον αφορά τον Μάντζιο ,αυτός είναι -δεν μπορεί να αλλάξει Ενας φοβικός προπονητής ειδικών αποστολών και τίποτε παραπάνω .Δυστυχώς όταν κάπου στον Γενάρη μιλούσα για νέα περίπτωση Αναστο ,μάλλον κάτι φαινόταν .


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου