ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Το βιβλίο του Θοδωρή Ζαγοράκη

 


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του και στη Θεσσαλονίκη, και η πρόσκληση ήταν ανοιχτή σε όλους, γιατί κάποιοι εξέφρασαν παράπονα ότι δεν έλαβαν γνώση.

} Το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ολύμπιον, έδωσαν αρκετοί φίλοι του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη.

 

} Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Έφη Θεοδωράκη, δίνει καθημερινή μάχη προκειμένου να θεραπεύσει προβλήματα που χρονίζουν.

} Η Έφη Θεοδωράκη σηκώνει τον… Λευκό Πύργο στην πλάτη της, έχει όμως τα προσόντα να θεραπεύσει τις παθογένειες που χρόνια τώρα αντιμετωπίζει η συγκεκριμένος χώρος της παιδείας.

  

Κάποιοι ανόητοι Εφοριακοί στη Χαλκίδα, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αμαυρώσουν τον Εφοριακό κλάδο .

} Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν περισσότερο γιατί λειτούργησαν ως ανόητοι παρά για την πράξη τους που φυσικά είναι κατακριτέα .

} Το περίεργο είναι, ότι και στη περίπτωση αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει μια Γυναίκα, που αποτελούν την πλειοψηφία στον Εφοριακό κλάδο.

 

} Πόλεμος γίνεται στους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο ποιος θα εκλεγεί, αλλά και ποια θέση θα καταλάβει.

} Η αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αρκετή καθυστέρηση κατάλαβε ότι οι Θεσσαλονικείς τους οποίους αγνόησε η Κυβέρνηση, διατηρούν επιφυλάξεις για την επιλογή τους στις Ευρωεκλογές.

} Παρά τις τεράστιες προσπάθειες του Πρωθυπουργού και την μεγάλη επιστράτευση στην οποία έχει προχωρήσει, δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Μακεδονία γενικότερα.

 

} Ο ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε πρόταση για την ακρίβεια στη Βουλή, φαίνεται πως πήγε για μαλλί και έφυγε κουρεμένος όπως λέει και μια λαϊκή μας παροιμία.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με στοιχεία γιατί δεν πρέπει να μειώσει των ΦΠΑ όπως ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Φάμελος δεν κατέθεσε ούτε ένα σοβαρό στοιχείο για να δικαιολογήσει την πρότασή του.

 

Ο Κασσελάκης δήλωσε ότι είναι γκέι, και το ερώτημα είναι αν οι Έλληνες πολίτες ωρίμασαν τόσο πολύ, ώστε ένα τόσο βαρύ κουσούρι κάποτε, να περάσει απαρατήρητο.

} Δεν πρέπει να είναι κάποιος ομοφοβικός για να κρατάει αποστάσεις από κάποιον που δηλώνει πισωγλέντης, απλά να σέβεται τον εαυτό του γιατί μια τέτοια… πρόοδο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη νέα γενιά μας.

 

} Όσο και να κραυγάζουν ορισμένοι, δεν μπορεί να θεωρείται φυσιολογικό κάποιος που γεννήθηκε άνδρας, αντί να έχει δίπλα του μια γυναίκα, να έχει τον Τάιλερ και το πιο σοβαρό να μη ντρέπεται να τον παρουσιάζει  στο κόσμο και μάλιστα ως...σύζυγό του!!

 

Σχόλια