Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον γαύρο για τίτλο αλλά οι παίκτες του είναι και πολύ μεγάλα νούμερα!!

 


Ο ΠΑΟΚ στο άνετο το 2-0 τον Ολυμπιακό. Λογικό ήταν. Αναμενόμενο. Δεν είναι μοτοσακό οι παίκτες, να το βάλεις μπροστά και να παίζουνε συνέχεια. Και το μοτοσακό κομπλάρει κι αυτό. ‘Ασε που ο Ολυμπιακός ξώμεινε από βενζίνα.

Άλλο θέλω να σου πω. Αυτοί στον ΠΑΟΚ οι παίκτες με πρώτο τον Ζίφκοβιτς είναι για τα σίδερα. Νιονιό, κενό. Τίποτα στο κουτί.

Πάει και κάνει δέκα θέατρα για να αποβληθεί ο Ποντένσε. Μιλάμε ότι το παλικάρι είναι έτοιμος για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Κάθε φορά που πέφτει, κάνει τον πεθαμένο.

Ήξεραν στον ΠΑΟΚ ότι αφού κερδίζουνε, από τον Ολυμπιακό περιμένουν να τους σώσει την Τετάρτη με την ΑΕΚ. Και παρόλα αυτά, θέλανε να αποβληθεί ο Ποντένσε.

Ένας δεν βρέθηκε από τον πάγκο, αυτούς τους δέκα τσαμπουκάδες που έχει ο Λουτσέσκου γύρω του να του φωνάξει, κόψε τα θεατριλίκια, τον χρειαζόμαστε τον Ολυμπιακό για την Τετάρτη.

Ο Κουλιεράκης, αφού απέρριψε προτάσεις από την Λίβερπουλ, την Ρεάλ και την Μπάγερν, πρώτος σε τσαμπουκάδες κι ακόμα δεν βγήκε από το αυγό.

Ο Τάισον έβρισε τον Ροντενέι, που τον κυνηγούσε για ξύλο. Αυτή η μισοριξιά ο Μπράντον Τόμας, τα έβαλε με τον Κάρμο των δυο μέτρων. Ο δε Σάστρε έγινε κι αυτός νούμερο, ενώ ο Σβαμπ εξελίχθηκε σε τεράστιο. Νούμερο.

Σχόλια