Τζάμπα τα...πριμ που έταζε ο Μελισσανίδης δεξιά και αριστερά!!

 Χοντρό «κράξιμο» σε Αλμέιδα και Μελισσανίδη απο τον κόσμο της ΑΕΚ:  «Αποτυχημένη χρονιά, ντροπή σας»! | in.gr

 

 

Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την ΑΕΚ που το 2018 του πήρε το πρωτάθλημα με τον γνωστό τρόπο, το κατέκτησε φέτος με δίκαιο και καθαρό τρόπο, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλη την  Ελλάδα.

} Φέτος η ΑΕΚ δεν είχε τον Κομίνη να παίξει το βρώμικο ρόλο, και προσπάθησε  να εμποδίσει τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους.

 

} Με βάση τις πληροφορίες μας η ΑΕΚ έταξε πριμ δεξιά και αριστερά, προκειμένου να μην επιτρέψουν στο ΠΑΟΚ να πάρει το τρόπαιο.

} Οι παίκτες του ΠΑΟΚ όμως ενωμένη σαν μια γροθιά, έπαιξαν με πάθος απέναντι στα σκληρά παιγνίδια των αντιπάλων τους, έχοντας την ανοχή των διαιτητών.

 

} Πάντως ένας άλλος παράγοντας που ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε, είναι θεμιτό αν έταξε πριμ ο Μελισσανίδης.

 

} Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα παλικαρίσιο πρωτάθλημα, η Κρατική τηλεόραση όμως ασχολήθηκε ελάχιστα με την μεγάλη επιτυχία του Δικεφάλου του Βορρά, προκαλώντας τους φιλάθλους .

 

} Κάποιοι εκεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης τους ενοχλούσε η σημαία του ΠΑΟΚ που αναρτήθηκε στο χώρο του Δήμου, και φρόντισαν να την κατεβάσουν.

} Κάποια μηνύματα όμως που έλαβε ο Δήμαρχος  Θεσσαλονίκης από ορισμένους Παοκτσήδες, αναγκάστηκε  να την ξαναβάλει στη θέση του.

 

} Η απόφαση του Ολυμπιακού να φιλοξενήσει τον οπαδό του ΠΑΟΚ Γιαννάκη στον τελικό, δείχνει ότι ο Μαρινάκης  ανοίγει νέο δρόμο για τις σχέσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον ηγέτη αυτής Ιβάν Σαββίδη.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μελισσανίδης δεν τήρησε τη συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, με αποτέλεσμα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Πρόεδρο της ΑΕΚ, και στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ, να διεκδικήσει μόνος  του την αλλαγή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

} Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις προσεχείς εκλογές, αλλά και θα την κατακτήσει.

} Τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν, και ο παντοδύναμος σήμερα με Μελισσανίδης με την στήριξη του ΠΑΟΚ, θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για ένα καθαρό επαγγελματικό πρωτάθλημα, και να δώσει την απαραίτητη αξιοπιστία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

} Μια τέτοια προσπάθεια είχε ξεκινήσει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά το κατεστημένο της Αθήνας τον έβαλε τόσα εμπόδια ώστε τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.

} Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στις εκλογές της ΕΠΟ, αυτός που θα αναλάβει την Προεδρία της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, και έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει στο ρόλο του.

 

} Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει την ανάλογη εμπειρία αλλά και τα απαραίτητα προσόντα, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να θεραπεύσει χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

} Το ερώτημα είναι, ότι αν μετακινηθεί ο Μάκης Γκαγκάτσης στην Προεδρία της ΕΠΟ, ποιος θα τον αντικαταστήσει στο ΠΑΟΚ, γιατί αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Σχόλια

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΗ Η ΑΠΟΨΗ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου