ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Τζιτζικώστας μίλησε για γνήσια πατριωτική κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη...

 


 


 

Εμείς οι Μακεδόνες ξέρουμε να διακρίνουμε την γνήσιο Πατριωτισμό των έργων από τον δήθεν Πατριωτισμό των λόγων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι μια γνήσια Πατριωτική Κυβέρνηση δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Στο μεταξύ, στα μπουζούκια με τον Αργυρό γλεντούσε ο Κασσελάκης έχοντας δίπλα του τον Τάιλερ ανοίγοντας σαμπάνιες προκαλώντας τους φτωχούς πολίτες τους οποίους δήθεν υπερασπίζεται.

} Η υποκρισία περισσεύει σε κάποιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να προκαλούνται απορίες και ερωτηματικά. Αφού ο χαρακτηρισμός ΓΚΕΙ με αυτόν τον του φούστη είναι το ίδιο πράγμα, γιατί όταν κάποιος χρησιμοποιεί το δεύτερο χαρακτηρισμό θεωρείται προσβλητικός και οτιδήποτε άλλο;

} Το κουσούρι που κουβαλάει ο Κασσελάκης είναι κουσούρι, και δεν έχει καμιά σημασία αν κάποιος τον χαρακτηρίσει με τον έναν η τον άλλο τρόπο, γιατί αυτό είναι υποκριτικό.

 

} Κάποιος που διαθέτει πολυτελή σπίτια και ανοίγει συμπάνες στα μπουζουξίδικα, μπορεί να εμφανίζεται ως προστάτης των αδυνάτων;

} Αυτούς τους αφελείς πολίτες προσπαθεί να ξεγελάσει ο Στέφανος η καλύτερα η Στεφανία Κασσελάκη, και τους υφαρπάξει την ψήφο τους.

 

} Χαμός γίνεται με τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, με τον σαλιάρη τον Αυτιά να διεκδικεί όχι μόνο την εκλογή του, αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

} Οι δημοσκοπήσεις όμως τον δίνουν στην 4η και 5η θέση, και ο Αυτιάς προσπαθεί χρησιμοποιώντας διάφορες πρακτικές να κερδίσει καλύτερη θέση.

 

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται με βάση τη δημοσκόπηση σε καλή θέση, η εκλογή του όμως θα εξαρτηθεί από το ποσοστό που θα συγκεντρώσει το κόμμα του στις Ευρωεκλογές.

} Οι ίδιες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη Βούλα Πατουλίδη να βρίσκεται σε επικίνδυνη ζώνη, και η εκλογική της επιτυχία θα εξαρτηθεί επίσης από το ποσοστό που πάρει η Νέα Δημοκρατία.

 

} Τις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας διατηρούν οι εκλεγμένοι Ευρωβουλευτές. Σε πολύ καλή θέση είναι και ο διευθυντής Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Σχόλια