Η χαμένη αξιοπιστία του Τοττού

 

 


 


Ο Τοττός ακόμη κι αν ο Άρης έκοβε τον δρόμο του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα, δεν θα κέρδιζε πολλά πράγματα. «Λαβωμένο» είναι το προφίλ του Τοττού στο μυαλό του Αρειανού, οπότε ακόμη κι αν  αρχίσει να βγάζει φωτιές από το στόμα κανείς δεν θα το πιστέψει. Οι Αρειανοί γουστάρουν τον Άρη και γι’ αυτό γέμισαν το Κλεάνθης. Όχι για τον Τοττό που πάλι τσέπωσε τα χιλιάρικα από τις εισπράξεις. Τελεία και παύλα. Ο Τοττός έχει χάσει εδώ και χρόνια την παραγοντική του αξιοπιστία, γι’ αυτό και ο λαός παρακαλάει πότε θα ξεκουμπιστεί. Αυτή είναι η αλήθεια.

 

Το Κύπελλο και το παραμύθι

 Εβγαλε όλα τα πλέι οφ ο Άρης, με το παραμύθι ότι ετοιμάζεται η ομάδα για το Κύπελλο. Το ίδιο παραμύθι συνεχίζεται και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν ο Άρης χάσει την κούπα σε τι θα ελπίζει ο Αρειανός; Και τι θα γράφει ο επικοινωνιολόγος  Λάκης που έγινε Παντελής μετά τα 35 του χρόνια, στην κλειστή ομάδα του viber; Ωρες είναι με τον σανό που πουλάει ο Τοττός να «αναστήσει» μέχρι και τον Μαραντόνα και να πει ότι θα τον κάνει μεταγραφή.

 

 Ο πόνος του Αρειανού δεν έχει σχέση με τ’… «αφεντικά»

Δεν ξενύχτισαν μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες γιορτάζοντας το Πρωτάθλημα. Ξενύχτησαν και οι Αρειανοί που δεν μπόρεσαν να στερήσουν από τον ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Άλλο να είσαι Αρειανός και να καίγονται τα σωθικά σου που ο ΠΑΟΚ πήρε Πρωτάθλημα στο «σπίτι» σου κι άλλο να είσαι παράγοντας και να έχεις χρωστούμενα από πάρε-δώσε και να πονάς. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, απ’ όπου κι αν το δεις.

 

Σχόλια