Πανηγύρισε το πρωτάθλημα μέσα στο υποκατάστημα του Μελισσανίδη!..

 


 

Το υποκατάστημα του Μελισσανίδη στη Θεσσαλονίκη έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να στερήσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε παρά τη βοήθεια που είχε από  τη διαιτησία.

} Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατέβηκαν αποφασισμένοι να πετύχουν το στόχο τους, και παρά το σκληρό παιγνίδι των αντιπάλων τους, τα κατάφεραν περίφημα.

} Μπορεί ο Άρης να μην διεκδικούσε τίποτα από το συγκεκριμένο παιγνίδι, έπαιζε όμως με πάθος για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεντρικού καταστήματος  της Αθήνας.

 

} Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ελάχιστοι ήταν αυτοί που είχαν πιστέψει ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

} Όταν όμως ο ΠΑΟΚ στους αγώνες των πλέει οφ άρχισε να επιτυγχάνει τη μια νίκη μετά την άλλη απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου, και να τους κερδίζει με άνεση και ευρύ σκορ, τότε άρχισαν να το συνειδητοποιούν ότι μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να φέρει το πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό.

 

} Ο Άρης σε ένα ακόμη παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ, έδειξε το μίσος αλλά και το κόμπλεξ που τον διακατέχει, και όπως αναφέρουμε και παραπάνω χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να εμποδίσει στον Δικέφαλο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά απέτυχε στο στόχο του.

} Ο Πρόεδρος του Άρη ζήτησε αυστηρά μέτρα προστασίας από την Αστυνομία, δεν έκανε τίποτα όμως όταν κάποιοι νταήδες επιτέθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

 

} Αυτό το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ είναι το πλέον καθαρό, και κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική.

} Ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μιχαηλίδη, ενωμένοι οι παίκτες τήρησαν τον όρκο που έδωσαν και πήραν το πρωτάθλημα.

} Ποτέ άλλοτε ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσο μεγάλη συμπαράσταση και από άλλες ομάδες, που παραδέχθηκαν ότι άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα.

 

} Με κορμό από παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής όπως Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης και άλλοι, ο ΠΑΟΚ δεν πέταξε χρήματα στον κάδο για την απόκτηση παικτών αμφιβόλου αξίας, όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, συνεχάρησαν τον ΠΑΟΚ για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι μεγάλος κομματικός φορέας βολιδοσκόπησε τον Μάκη Γκαγκάτση προκειμένου να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό του.

} Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις σε αυτή τη πρώτη φάση, και θα πάρει τις αποφάσεις του όταν αυτός επιλέξει τον κατάλληλο χρόνο.

 

} Τώρα ο ΠΑΟΚ θα ανασυνταχθεί με υπομονή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και με βασικό κορμό της φετινής ομάδας να δημιουργήσει ένα νέο ισχυρό σύνολο που να μπορεί να κερδίζει τις συστημικές ομάδες της Αθήνας.

 

} Όσοι πίστευαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, τώρα άρχισαν να βάζουν νέους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

} Δύο περίπου μήνες φόρεσε ο Αλέξης Κούγιας τη φανέλα του Ολυμπιακού, και αποχαιρέτησε το Λιμάνι και τον φίλο του τον Μαρινάκη.

} Μόνο λίγες μέρες όμως έμεινε ο Αλέξης χωρίς ομάδα και επέστρεψε στην Κόρινθο προκαλώντας γέλια και χάχανα στους φιλάθλους.

Σχόλια

  1. Μπαλλαδόρε ,τελικά είχαν δίκιο οι συνοπαδοί μου που λέγανε ποιός γαμεί το κύπελλο ,σκίστε τον συμπολίτη .
    Οταν διαβάζεις για υποκαταστήματα καταλαβαίνεις τι πνευματική κληρονομια άφησε ο φονιάς και αυτόχειρας

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου