ΔΕΑΒ: Από 20 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε Αλμέιδα και ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 


"Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 € ) σε βάρος του MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.
Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου.


Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Με την υπ’ αριθμ. 25/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 € ) για ανάρτηση πανό πολιτικού - ιδεολογικού χαρακτήρα με περιεχόμενο υβριστικό, που έλαβε χώρα κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΑΕΚ στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης, στις 28-4-2024 για τα Play Οffs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.
Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν. 5085/2024".

 

Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ.
    ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΣΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.
    ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΝΑ ΕΞΙΣΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ) ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ) ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου