Κατώτεροι των περιστάσεων ο γιος του προπονητή Λουτσέσκου και οι παίκτες του...

 



Στο πιο κρίσιμο παιγνίδι του, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την χειρότερή του εμφάνιση σε Ευρώπη και Ελλάδα, και θα πρέπει ο προπονητής και οι παίκτες να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τους φιλάθλους που γέμισαν την Τούμπα και τους απογοήτευσαν.

} Από την πρώτη στιγμή η Βελγική ομάδα πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα αν οι παίκτες ήταν περισσότερο προσεκτικοί.

 

} Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός σε όλες τις γραμμές, με την άμυνα να μπάζει από παντού, το ανύπαρκτο κέντρο και την επίθεση να μη μπορεί να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία.

} Ο Λουτσέσκου μας έχει συνηθίσει στα λάθη, και δεν τα απέφυγε ούτε σε αυτό το κρίσιμο παιγνίδι, χρησιμοποιώντας  στην αρχική ενδεκάδα τον ανεπαρκή Μούργκ.

 

} Αποδείχθηκε χθες βράδυ,  πόσο σοβαρό λάθος έκαναν όσοι φορτώσανε με παραμύθι τον κόσμο ότι η ομάδα της Μπρίζ θα έχει την ίδια τύχη με αυτή της Ντιναμό Κροατίας.

} Η Βελγική ομάδα αποδείχθηκε πολύ ισχυρή, και παρά τις ελλείψεις της στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ, πέρασε από την ΤΟύμπα χωρίς οι παίκτες της να ιδρώσουν τη φανέλα τους.

 

} Θα περίμενε κανείς, οι παίκτες του Δικεφάλου να είναι αυτοσυγκεντρωμένοι, να παίξουν με αυτοπεποίθηση και με πάθος, για να πάρουν το αποτέλεσμα και την πρόκριση, με τη στήριξη του κόσμου. Αυτοί όπως και ο προπονητής, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων...

 

} Ο Πόρτερ Τζούνιορ , το νέο απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, έδωσε το παρών στην Τούμπα, και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους.

} Παίκτες , παράγοντες και φίλαθλοι της Μπρίζ, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τον τρόπο με τον οποίο οι φίλοι του ΠΑΟΚ στήριξαν την ομάδα τους.

 

} Στην Τούμπα βρέθηκαν και αρκετοί… λαθρομετανάστες, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν προσκλήσεις χωρίς θέσεις όμως, και έκαναν το χώρο των επισήμων στον 3ο όροφο μπάχαλο.

} Παρά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι όρισαν να γίνει το παιγνίδι στις 22.00 ώρα στη Τούμπα, οι φίλαθλοι από τις διάφορες Επαρχιακές Πόλεις έδωσαν βροντερό παρόν.

 

} Πάντως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη για το ενδιαφέρον που έδειξε στο Μπριζ για την προστασία τους.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μάκης Γκαγκάτσης με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη, θα είναι ο νέος Πρόεδρος της  ΕΠΟ.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, μόνο με την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη, γιατί έμαθε να σέβεται και να εκτιμά την εμπιστοσύνη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

} Αν ο Μάκης Γκαγκάτσης αποφασίσει να κατέβει στην Αθήνα, θεωρούμε ότι μαζί του θα πάρει και τη στενή συνεργάτιδά του Αντιγόνη, που όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους, έχει επιδείξει ήθος , εργατικότητα και εντιμότητα .

 

} Η UEFA έστειλε απαντητική επιστολή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, με την οποία τον ενημερώνει, ότι ορίστηκε  Επιθεωρητής Δεοντολογίας  και Πειθαρχικής, και θα εξετάσει τις καταγγελίες σχετικά με την συμπεριφορά των Αστυνομικών του Βελγίου σε βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Σχόλια

  1. Μ ΆΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΥΙΟΘΈΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΙΜΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο Κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου