Μια νίκη φέρνει τα πάνω κάτω στα play offs

 


Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Μπροστά υπάρχουν εννέα αγωνιστικές όπου όλα μπορούν να γίνουν. Μια νίκη στα play offs, δημιουργεί ανατροπές. Η 2η αγωνιστική στο μίνι πρωτάθλημα, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ΑΕΚ στην «Opap Arena». Με νίκη θα βρεθεί δυο πόντους από την κορυφή, καθώς την ίδια αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Συνδυαστικά αν νικήσουν οι πράσινοι, ο Ολυμπιακός θα είναι δυο πόντους πίσω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Αν έλθει ισοπαλία το ματς της Λεωφόρου, τότε θα έχει πιάσει το «τριφύλλι» και θα έχει από πάνω του στον πόντο τον ΠΑΟΚ και στους δύο βαθμούς την ΑΕΚ. Και αυτά μόλις τη 2η αγωνιστική.

Πλέον επειδή τα play offs περιλαμβάνουν συνεχόμενα ντέρμπι, οι ανατροπές που μπορεί να γίνουν θα είναι συχνές. Ο… τελειωμένος, θα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο. Κι επειδή οι μεγάλες ομάδες κουβαλάνε βαριές φανέλες, όλα τα ματς κερδίζονται, σε όποια κατάσταση και αν είναι οι παίκτες.

Στα ματς της πρεμιέρας, έχασαν οι δυο ομάδες μας που είχαν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τρεις ημέρες νωρίτερα. Αυτό δεν το έχει ζυγίσει κανείς σοβαρά. Όμως αυτή την περίοδο που οι παίκτες είναι καταπονημένοι από τα πολλά παιχνίδια, μετράει πολύ να έχεις παίξει Πέμπτη και μετά την Κυριακή να πρέπει να έχεις την ενέργεια για ντέρμπι.

Σχόλια