ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κάψανε τον...Κασσελάκη!

 



 

Στην Κέρκυρα στη Γιορτή του Καρναβαλιού, έκαψαν  ομοίωμα του Κασελάκη που τον εμφανίζουν με ψηλοτάκουνα  και βαμμένα νύχια.

} Και όμως, αυτός ο τύπος που κουβαλάει ένα τόσο σοβαρό κουσούρι, θέλει να Κυβερνήσει τη Χώρα έχοντας δίπλα του τον σύντροφό του Τάιλερ.

} Κάποιοι αυτοί την ντροπή την λένε πρόοδο, εμείς τη λέμε κατάντια για το ανδρικό φύλο, και τώρα θα πρέπει να αποφασίσουν οι πολίτες.

 

} Ξεσηκώθηκαν οι τρύπιοι σε συμπαράσταση των δύο πισωγλέντηδων που εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και κυνηγήθηκαν από τους πολίτες.

}Δεν αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι, ότι ο αριθμός όλων αυτών των προβληματικών αυξάνει συνεχώς, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός της Ελλάδας να παραμένει στάσιμος;

 

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι στο κομμάτι των επιλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα έχει κάνει μαντάρει σε πολλούς τομείς.

} Στενοί συνεργάτες του είχαν διαδώσει, ότι ο Πρωθυπουργός θα αντικαταστήσει στο Ευρωψηφοδέλτιο όλους αυτούς που έχουν δύο θητείες, και τελικά αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο ήταν μόνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

} Αντικατέστησε τον Ζαγόρ με τον Πασόκο Πύρρο Δήμα και άλλους που ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να διαπιστώνουν ότι ο Πρωθυπουργός οδηγεί σε άλλο δρόμο την παράταξη από αυτόν που είχε χαράξει ο Κων/νος  Καραμανλής.

 

} Στην Προεδρία του Οργανισμού Τουρισμού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα αντικαταστήσει την Βούλα Πατουλίδου που μέσα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θα διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή.

 

} Στην εκπομπή του Πρωινό μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ταινία «αδέσποτα κορμιά» και την αφίσα του.

} Καταδικάζω τις ακραίες συμπεριφορές. Υπάρχει μια πρόκληση για το Θρησκευτικό συναίσθημα σε ότι αφορά την αφίσα είπε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια να εκτρέπονται τα πράγματα, και αυτό το είδαμε με τον Μέγα Αλέξανδρο συνέχισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

} Η Κυρία αυτή ηδονίζεται , ασελγεί στη πίστη  των Χριστιανών. Αν ήταν η δική σας Μητέρα τι θα λέγατε; Τι είναι ο Σταυρός; Παιγνίδι είναι; Κάποιος θυσιάστηκε  εκεί πάνω είπε σε έντονο ύφος ο Πανίκας.

} Η ένταση μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν η δημοσιογράφος Βουλγαράκη απευθύνθηκε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη λέγοντας.

} Καταδικάζετε κάθε μορφή βίας αλλά ο λόγος σας είναι αρκετά ακραίος. Αυτή τη στιγμή μιλάτε αρκετά ακραία για την αφίσα μιας ταινίας.

} Οργισμένος ο Μακεδόνας πολιτικός απάντησε στην Πανελίστρια  του Πρωινού λέγοντας. Ποια είστε εσείς που θα με κρίνετε;

 

} Είναι αλήθεια, ότι κάποιος πρέπει να βάλει στη θέση τους κάποια υβρίδια που κάνουν την δημοσιογράφο, και τόσο με τις ερωτήσεις τους όσο και με την συμπεριφορά τους, προκαλούν τους καλεσμένους τους.

 

} Έχουμε κάνει 7 φορές προκηρύξεις  για προσλήψεις αναισθησιολόγων , και δεν ήρθε κανείς δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.

} Πως να έρθει ρε Άδωνη Γεωργιάδη, όταν ο μισθός που του δίνετε είναι αστείος και αρκετά κάτω από τα 1.500 ευρώ;

Σχόλια