Σαββιδοτεχνείο: Δικαιώθηκε η ... ΕΠΟ για Πογιέτ

 



Ο κύβος ερρίφθη. Το Σαββιδοτεχνείο, που για τέτοια θέματα δεν αυτενεργεί, το έγραψε καθαρά, ότι η ΕΠΟ δικαιώθηκε για τον Πογέτ. Κι όταν λέμε ΕΠΟ, εννοούμε για τον μέγα στρατηλάτη, που έχει την διορατικότητα να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για το συμβόλαιο του Πογέτ.

Εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr επειδή δεν τσαμπουνάμε παραμύθι. Τοπ γράψαμε. Ότι το ταξί περίμενε έξω από τη Ν. Φιλαδέλφεια τον Πογέτ στο ματς με το Καζακστάν. Αν δεν κέρδιζε, γειά σας.

Όλοι οι διεθνείς, μηδενός εξαιρουμένου, γούσταραν τον Ουρουγουανό και ήθελαν να συνεχίσουν μαζί του. Ο Μπαλτάκος, όμως, που βλέπει μπάλα, το άφηνε. Σιγά, μην έδινε σημασία τις θέλανε οι παίκτες.

Και θα τον ξαποστείλει τον φουκαρά τον Γουστάβο. Και ποιος θα φέρει; Ποιος είχε στο περίμενε η Ιβάν, τώρα που θα αναλάβει την ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ; Μπορεί να φέρει τον Πάμπλο Γκαρσία.

Παίκτης της Ρεάλ και της Μίλαν υπήρξε ο Πάμπλο, μια χαρτά είναι για την εθνική. Να αξιοποιήσει καλύτερα και τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δηλαδή, γιατί να μην είναι λύση; Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Άγγελος και τεράστια εμπειρία. Γιατί να μην αναλάβει την εθνική;

Ύστερα η ΑΕΚ να μην προτείνει κι αυτή έναν προπονητή; Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι μια χαρά. Άνεργος, ΑΕΚτζής και πρωταθλητής. Σάμπως δεν μέτρησε η πρόσληψη του Πογέτ ότι είχε κάτσει στον πάγκο τη ΑΕΚ;

Για να σταματήσει η πλάκα. Αν γίνει καμιά τέτοια παπαριά, η εθνική πάει αλλα 20 χρόνια πίσω. Χαίρετε.

Σχόλια