ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τώρα παρακαλάνε τον Ζαγοράκη να δεχτεί να μπει στο Ευρωψηφοδέλτιο...

 


 


} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και του ζήτησε να επιστρέψει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μετά την παραίτηση της Μισέλ.

} Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Ζαγόρ έχει δώσει την υπόσχεσή του στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και είναι πολύ δύσκολο να μην την τηρήσει.

 

} Γεγονός πάντως είναι, ότι η συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον Θοδωρή Ζαγαράκη ήταν απαράδεκτη, και αυτό σχολιάζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

 

Η απόφαση του Κασελάκη να φορέσει το χακί και να κάνει… Τουρισμό στη Θήβα, έχει προκαλέσει όλους τους νοήμονες πολίτες.

} Τι ακριβώς θέλει να δείξει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη συγκεκριμένη απόφασή του;, Γιατί που κατάλαβαν οι πολίτες για μια ακόμη φορά είναι, ότι η Στεφανία δεν είναι σοβαρή .

 

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί, ότι η Κυβέρνηση θα έπρεπε να λειτουργήσει πιο γρήγορα και πιο  αποτελεσματικά, και να διώξει από τα Πανεπιστήμια της Χώρας όλους αυτούς τους αληταράδες που δηλώνουν φοιτητές αλλά δεν είναι.

} Βέβαια, δεν πρέπει να μας διαφεύγει  το  γεγονός, ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από 30 και πλέον χρόνια πέταξε από τα Πανεπιστήμια όλα αυτά τα… καλά παιδιά που συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο.

 

} Ζογκλέρ από την Αργεντινή, Τουρίστρια από τη Σουηδία και κάποιος 32χρονος Έλληνας βρήκαν στέγη στο Πανεπιστήμιο του Ζωγράφου.

} Εκεί τους έστειλαν κάποια αριστεροί, χωρίς να σέβονται τον Πανεπιστημιακό χώρο, και ότι αυτοί οι τρεις δεν είχαν καμιά σχέση με το Πανεπιστήμιο.

} Τώρα μπορεί ο καθένας να καταλάβει, γιατί οι αριστερές οργανώσεις ούρλιαζαν για το άσυλο στα Πανεπιστήμια, και ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει η Αστυνομία.

 

} Δυστυχώς, αλλά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στην Κυβέρνηση και ο Τσίπρας στην καρέκλα του Πρωθυπουργού, όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με τους καταληψίες, αλλά τους ενεθάρρυνε και από πάνω.

} Τώρα που η Κυβέρνηση αποφάσισε να καθαρίσει τους χώρους του ΑΠΘ, από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρξει καμιά απολύτως  στήριξη.

 

} Ακόμη χειρότερα λειτούργησε η ΚΝΕ του Κουτσούμπα, η οποία αντί να σταθεί θετικά στην απόφαση της Κυβέρνησης να καθαρίσει του ΑΠΘ από διάφορους … προοδευτικούς του αριστερού χώρου, έχουν το θράσος να καταγγείλουν την εισβολή της Αστυνομίας.

 

} Το σόου του Κασελάκη μέσα και έξω από τη Θήβα κράτησε μερικές μέρες, που ο Λιάγκας έτρεξε στη Θήβα για να τον πάρει μια ακόμη συνέντευξη.

} Δεν θα μείνει ο Στέφανος μόνος σε κάποιο θάλαμο αλλά με άλλους 15 φαντάρους μαζί, γιατί όπως είναι γνωστό έχει αδυναμία στο… ανδρικό φύλο.

 

Σχόλια