Η προεδρία Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ ανοίγει νέους ορίζοντες για τον ΠΑΟΚ

 


 

 

Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού υπολογίζει για να μην πούμε φοβάται το παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ, γι αυτό και διαφώνησε με την αναβολή της 2ης αγωνιστικής.

} Καλά κάνει ο Τερίμ και υπολογίζει σοβαρά τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο, γιατί η ομάδα του Λουτσέσκου έχει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις να πάρει τη νίκη από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

} Αν ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης και δεν έχει απώλειες , έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο όπως και τον Παναθηναϊκό.

 

} Θεωρούμε σωστή την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του ΠΑΟΚ γενικότερα, να μη διαφημίσουν το πριμ που δόθηκε στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη και πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

} Αυτό δείχνει, ότι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην ομάδα, και ότι θα συνεχίζει να την στηρίζει για πολλά χρόνια ακόμη.

 

} Η φήμη, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διεκδικήσει την Προεδρία της ΕΠΟ  στις προσεχείς εκλογές συνεχώς μεγαλώνει, και αυτό προβληματίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

} Μπορεί ορισμένοι να έχουν διαφορετικοί άποψη, εμείς πιστεύουμε ότι δύσκολα μπορεί να βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης, που να διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις του Μάκη Γκαγκάτση.

} Ακόμη θεωρούμε, ότι αν ο Μάκης Γκαγκάτσης κατηφορίσει στην Αθήνα, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον ΠΑΟΚ, και φυσικά για τον ίδιο.

 

} Ο Λουτσέσκου άρχισε να συντάσσει τη λίστα τόσο για τους παίκτες που θα ενισχύσουν  το καλοκαίρι την ομάδα, όσο και γι αυτούς που θα την εγκαταλείψουν και είναι αρκετοί.

} Πάντως ο θόρυβος και τα χρήματα που διατέθηκαν από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Οττο, με βάσει τις εμφανίσεις του, δεν δικαιολόγησε σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις.

 

} Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι ο μεγάλος προϋπολογισμός σε μια ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο, σε συνδυασμό όμως και με τις εύστοχες επιλογές.

} Όταν επιλέγεις έναν  μέτριο παίκτη που τον πληρώνεις πανάκριβα μπορεί να ανεβάζεις το μπάτζετ όχι όμως και την αγωνιστική ικανότητα της ομάδας, και τέτοιες περιπτώσεις στο ΠΑΟΚ έχουμε αρκετές.

 

} Ένα ακόμη σοβαρό λάθος που κάνουν στο ΠΑΟΚ είναι, ότι με ιδιαίτερη ευκολία και χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική αξία του παίκτη, του υπογράφουν τριετή και τετραετή συμβόλαια, με αποτέλεσμα να πληγώνουν το Ταμείο της ΠΑΕ.

 

} Κατά καιρούς ακούγονται κάποιες ειδήσεις σχετικά με την αποχώρηση του Θανάση Κατσαρή από την Προεδρία του ΠΑΟΚ.

} Εμείς έχουμε πάρει σαφή θέση για το θέμα , και θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση και μέχρι να οριστικοποιηθεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Κατσαρής είναι ανάγκη να παραμείνει στην ηγεσία του Α.Σ., και το γιατί το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές.

} Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τρέφει εκτίμηση στον Θανάση Κατσαρή και δείχνει να τον εμπιστεύεται.

 

} Για να ενισχύσει το πάθος των παικτών, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος υποσχέθηκε αρκετά μεγάλο πριμ,4,5 εκατομμυρίων, δηλαδή τα μισά λεφτά που θα πάρει η ΕΠΟ από την ΟΥΕΦΑ για την πρόκριση, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

 

Σχόλια