Υπολογίσιμος και στην Ευρώπη πλέον ο ΠΑΟΚ...


 

 

 

 

Η μεγάλη νίκη και η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Κροατίας έγραψε ιστορία, και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε υπολογίσιμη ακόμη  και στην Ευρώπη.

} Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό, οδήγησε τη διοίκηση της Κροατικής ομάδας να απολύσει τον προπονητή Γιακίροβιτς.

} Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες έστησαν πανηγύρι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, δείχνοντας το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

 

} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι ο Λουτσέσκου ξεκίνησε τον Βιειρίνια στην αρχική ενδεκάδα προκαλώντας απορίες και δικαιολογημένα ερωτηματικά.

} Πως είναι δυνατόν να έχουν να χρυσοπληρώσει τον Γιούνι Οττο, και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιεί τον 38χρονο Βιειρίνια;

} Εδώ συμβαίνουν δύο πράγματα: Η ο Λουτσέσκου έκανε λάθος επιλογή, η αξιολογεί τον Βιερίνια καλύτερο από τον Όττο.

 

} Με την πρόκριση στους οκτώ, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα ποσό  της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ, από την πορεία του στην Ευρώπη.

 

 

} Το επόμενο βήμα, η κλήρωση έφερε τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπριζ Βελγίου, που μπορεί να είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι όμως αχτύπητη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

} Αποφύγαμε τους πιο δυνατούς, αλλά η Μπριζ είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες δήλωσε ο 38χρονος Αρχηγός του ΠΑΟΚ Βιειρίνια.

} Θετικό θεωρούμε εμείς το γεγονός, ότι το πρώτο παιγνίδι θα γίνει στο Βέλγιο στις 11 Απριλίου, και το δεύτερο στην Τούμπα την ίδια ώρα, δηλαδή στις 22.00..

 

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το παιγνίδι με την Μπρίζ είναι εύκολο, γιατί η Βελγική ομάδα είναι πολύ ισχυρή με πολλούς καλούς παίκτες.

} Κανείς όμως και δεν μπορεί να θεωρεί το αποτέλεσμα τετελεσμένο,  γιατί ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει να παίρνει την νίκη και την πρόκριση από μεγάλες ομάδες.

 

} Η δεύτερη Ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει την Φενέρ Μπαχτσέ, που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η Τουρκική ομάδα.

 

} Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, δεν συμφωνεί με την αναβολή που δόθηκε στον ΠΑΟΚ, λόγω  των αγών που έχει να δώσει στην Ευρώπη.

} Αυτό σε πρώτη ανάγνωση σημαίνει, ότι Τερίμ υπολογίζει τον ΠΑΟΚ, και δεν τον θεωρεί εύκολο αντίπαλο όπως διαλαλούν κάποιοι.

 

} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είχαν απαίτηση η ομάδα μπάσκετ  να πάρει τη νίκη  από τον Παναθηναϊκό που έχει διαθέσει ιδιαίτερα μεγάλη προϋπολογισμό, για να δημιουργήσει αυτό το ακριβό συγκρότημα με πανάκριβους παίκτες.

} Απλά ήθελαν τους παίκτες του Δικεφάλου να παίζουν  με πάθος, και να σταματήσουν επιτέλους να κάνουν σε κάθε παιγνίδια αστεία λάθη.

 

} Αντίθετα με την ομάδα μπάσκετ, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του.

Σχόλια