ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Από έναν γκέι όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς...

 



 

Πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, και την στηρίζει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα άλλα αριστερά κόμματα.

} Ο Κασελάκης ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές ζητώντας την παραίτηση της Κυβέρνησης  και τη διενέργεια εκλογών με παρατηρητές από την Ευρώπη, γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

} Κανένας Αρχηγός Κόμματος μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν αμφισβήτησε την νομιμότητα των εκλογών, και το κάνει ο Κασελάκης που εμφανίστηκε από του πουθενά με τον σύντροφό του και το σκυλί του, για να διχάσει την Ελληνική Κοινωνία.

} Μετά από τη συμπεριφορά αυτή του Στέφανου, είμαστε υποχρεωμένοι να θυμηθούμε ένα γεγονός που συνέβη με την αγοραπωλησία ενός γαιδάρου.

 

} Στο Χωριό Άγιος Μάμας  Χαλκιδικής στις  δύο Σεπτεμβρίου γίνεται μεγάλη ζωοπανήγυρη, και πωλούνται και αγοράζονται διάφορα ζώα.

} Ένας λοιπόν Αγρότης είχε προς πώληση ένα γάιδαρο, και βρέθηκε αγοραστής ο οποίος θέλησε να μάθει αν το ζώο κουβαλάει κάποια κουσούρια.

} Είναι γερός και σηκώνει αρκετό βάρος, αλλά έχει ένα σοβαρό κουσούρι είπε ο πωλητής στον αγοραστή, και σε ενημερώνω να το ξέρεις.

} Ποιο είναι αυτό το κουσούρι που κουβαλάει ο Γάιδαρος ώστε να ξέρω και να λάβω  τα απαραίτητα μέτρα είπε ο αγοραστής.

} Το ζώο έχει πολλά χαρίσματα αλλά έχει το κουσούρι να είναι γκέι! Και τι με ενδιαφέρει εμένα απάντησε ο αγοραστής αφού είναι υγιής γερός και σηκώνει βάρος;

} Η αγοραπωλησία πραγματοποιήθηκε ο αγοραστής πήγε τον γάιδαρο στο Χωλομόντα της Αρναίας Χαλκιδικής το φόρτωσε ξύλα και όλα πήγαιναν καλά.

} Σε κάποια στιγμή όμως ο γάιδαρος έπεσε κάτω και δεν σηκώνονταν με τίποτα, για να αγανακτήσει ο αγοραστής και να ενημερώσει τον πωλητή λέγοντας.

}Το ζώο φορτωμένο κάθισε κάτω και δεν σηκώνεται με όσα μέσα και αν χρησιμοποίησα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;

} Κύριε σας είχα ενημερώσει ότι ο γάιδαρος είναι γκέι, και από έναν γκέι όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς ήταν η απάντηση του πωλητή!!

 

} Αντιμέτωπος στο Ευρωψηφοδέλτιο  του ΠΑΣΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης  θα είναι με τους Παπανδρέου-Σαχινίδη-Σπυρόπουλο-Μανιάτη και άλλους.

} Η προσωπικότητα του Ζαγόρ όμως  θα παίξει το δικό της ρόλο, και οι παλιοί πολιτικοί που έχουν κουράσει τους πολίτες θα εισπράξουν το ανάλογο τίμημα.

 

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο παιγνίδι της Εθνικής, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

} Κάποια προοδευτικά παιδιά που … συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, πέταξαν μπογιές στον πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό για να τον εκδικηθούν για το δυστύχημα των Τεμπών.

Σχόλια