ΠΑΟΚ να τον πιείς στο ποτήρι!!

 

 


 Ένας ΠΑΟΚ ιδιαίτερα του πρώτου ημιχρόνου να τον πιείς στο ποτήρι, ισοπέδωσε την Ντιναμό που στην έδρα της είχε νικήσει με 2-0.

} Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετική μπάλα, οι παίκτες έπαιξαν με πάθος, και το σκορ μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν ο Λουτσέσκου δεν διέπραττε το τραγικό λάθος, να χρησιμοποιήσει πάλι τον Μούργκ, ο οποίος όπως και στο παιγνίδι με τον Άρη έχασε την ευκαιρία να πετύχει γκολ στην άδεια εστία.

 

} Παρά την πολύ καλή απόδοση και παρά τα πέντε γκολ που πέτυχε, οι αμυντικοί …. Σταθεροί στα λάθη τους, έκαναν πάλι  ένα τραγικό λάθος.

 

} Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η συμπεριφορά του κόσμου ήταν πολύ καλή, και δεν ξέχασαν τον Μίσιτς που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και εισέπραξε θερμό χειροκρότημα.

 

} Δύο μέρες πριν το κρίσιμο παιγνίδι με την Ντιναμό, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πήγαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια και έριξαν μερικά μπινελίκια αλλά και κάποιες φάπες λένε οι δικές μας πληροφορίες σε κάποιους παίκτες.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός οργισμένος από την  συμπεριφορά των φιλάθλων εξέφρασε το θυμό του στον Αρχηγό της ομάδας Καρυπίδη, ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα φύγει από τον ΠΑΟΚ.

} Κανείς δεν συμφωνεί με μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά όταν οι παίκτες οδηγούν την ομάδα από ήττα σε ήττα, είναι λογικό να υπάρχει οργή στο κόσμο του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Βιειρίνια σε συνεννόηση και με τους άλλους Αρχηγούς της ομάδας, οργάνωσαν ένα γεύμα με στόχο να βελτιώσουν το κλίμα πριν το παιγνίδι με την Ντιναμό. Και τα κατάφερε περίφημα!

 

} Το λογικό ερώτημα που εκφράζουν οι φίλαθλοι είναι, τι έγινε και η ομάδα σερνόταν μέσα στο γήπεδο, με κίνδυνο να χαθούν όλοι οι στόχοι;

 

} Παραμονή του αγώνα με την Ντιναμό ο Ρουμάνος τεχνικός απευθύνθηκε στους παίκτες  της ομάδας λέγοντας. Όποιος  δεν καταλαβαίνει τους στόχους ας πάει να παίξει 5Χ5.

} Κατά τη δική μας εκτίμηση, ο πρώτος που δεν καταλαβαίνει τους στόχους της ομάδας είναι ο Λουτσέσκου, γι αυτό και την αλλάζει σε κάθε παιγνίδι.

} Τον λόγο πήρε ο Κεντζιόρας ο οποίος πρότεινε να είναι περισσότερο προσεκτικοί, τον ίδιο του αρέσει να παίζει συνέχεια, αλλά  και να περιορίσει τα λάθη του προσθέτουμε εμείς. Πάλι το έκανε χθες και η Ντινάμο σκόραρε...

 

} Οι …. Ειδικοί που επέλεξαν και έφεραν στον ΠΑΟΚ τον Οττο, μπορούν να μας πουν πόσο καλύτερος είναι από τον Σάστρε αλλά και από τον Λύρατζη που δόθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης;

} Ποια είναι τα προσόντα του Οττο  που εκτίμησαν οι… ιδικοί , και πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά να τον φέρον στο ΠΑΟΚ;

 

} Ο Βιεϊρίνια δήλωσε, ότι ίσως είναι η τελευταία του χρονιά στο ΠΑΟΚ, γεγονός που άλλους στενοχώρησε και άλλους ανακούφησε.

} Πάντως αν λάβουμε υπόψη την φιλοσοφία που επικρατεί στο μπάσκετ, θα μπορούσε ο Βιειρίνια να παραμένει μερικά ακόμη χρόνια μέχρι να φτάσει την ηλικία του Μαργαρίτη

Σχόλια