Η κατρακύλα του μπασκετικού ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό...

 


Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ συνέχισε τις τραγικές εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να υποστεί μια ακόμη βαριά και ταπεινωτική ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Καρδίτσας.

} Δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε, πότε άλλοτε ο πήχης τους μπασκετικού ΠΑΟΚ είχε πέσει τόσο χαμηλά, ώστε να δέχεται τόσες πολλές και τόσες μεγάλες ήττες, όπως αυτή στην Καρδίτσα.

 

} Κανείς δεν αμφισβητεί τη προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ στηρίζοντας οικονομικά την ομάδα.

} Κανείς όμως και δεν μπορεί να δεχθεί, πως η άλλοτε ισχυρή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα έφτανε στο σημείο να χάνει από μικρομεσαίες ομάδες και μάλιστα με διαφορά είκοσι και πόντων.

 

} Και η ομάδα της Καρδίτσας έβγαλε απαγορευτικό στους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκανε το ίδιο και σε άλλες ομάδες.

 

} Το σημερινό παιγνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Γεωργίας είναι κρίσιμο, αφενός γιατί ο αντίπαλος είναι ισχυρός, και αφετέρου γιατί θα αγωνιστεί μπροστά σε 50.000 φιλάθλους της.

 

} Μπορεί η ομάδα του Καζακστάν να μην ανήκει στη κατηγορία των μεγάλων Εθνικών ομάδων, κανείς  όμως δεν περίμενε ότι η Εθνική μας θα κατακτούσε μια τόσο μεγάλη και άνετη νίκη.

} Η εμφάνιση και η άνετη νίκη της Εθνικής μας ομάδας ικανοποίησε τον τεχνικό αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησαν το παιγνίδι.

} Αν υπάρξει και συνέχεια με την Γεωργία, τότε οι μετοχές της Εθνικής μας θα ανέβουν πολύ ψηλά, όπως ψηλά θα είναι και ο στόχος της.

 

} Για τον ΠΑΟΚ θα υπάρξει  πρόβλημα αν ο τραυματισμός του Κουλεράκη είναι περισσότερο σοβαρός από ότι διαγνώσθηκε στην αρχή.

} Εκτός από τον Κουλεράκη τραυματίας εμφανίζεται και ο Τσιγγάρας, γεγονός που προβληματίζει σοβαρά τον Λουτσέσκου.

 

} Η Διοίκηση της ΚΑΕ  αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Γκίλμορ , και  γι αυτό κανείς δεν μπορεί να έχει καμιά αντίρρηση.

} Το ερώτημα είναι, αν αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γκίλμορ  θα είναι καλύτερος, η αν κουβαλήσουν στο ΠΑΟΚ κάποιο Παλτό , όπως έχει συνηθίσει να κάνει.

} Είναι γνωστό ότι οι Σέρβοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ, τον έχουν πληρώσει με αγνωμοσύνη και αχαριστία.

 

} Ο Ίβιτς που αγωνίστηκε ως παίκτης και ως προπονητής στον ΠΑΟΚ, και που αρκετές φορές είχε εκφράσει την ενόχλησή του λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει την προκλητική εύνοια της διαιτησίας και γι αυτό κατακτά τα πρωταθλήματα, πριν λίγες μέρες ξέχασε τι είχε πει τότε και δήλωσε, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

} Κάποιοι υποτακτικοί δημοσιογράφοι του Μαρινάκη βρήκαν την ευκαιρία να προβάλουν τη δήλωση του Ίβιτς ικανοποιώντας τους Φιλάθλους του Θρύλου.

 

} Βαριά ήττα υπέστη η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ μέσα στο παλατάκι από  τον Παναθηναϊκό, απογοητεύοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

 

} Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μιχαηλίδης έχασε τον Πατέρα του ανήμερα της Γιορτής του, με την ασπρόμαυρη οικογένεια να στέλνει μήνυμα στήριξης στον παίκτη.

Σχόλια