ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Από τι κρατάει η ζημιάρα Μισέλ τον Μητσοτάκη;



Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στις λανθασμένες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, και μια τέτοια είναι και η περίπτωση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης χάρη στην προσωπικότητά του ενώ δεν είχε καμιά σχέση με την πολιτική και τα κόμματα, προτιμήθηκε από τους πολίτες που τον τίμησαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις λαμβάνοντας 200.000!!! σταυρούς.

} Τι έκανε λοιπόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απομακρύνει από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να κρατήσει τη…Μισέλ, που με τις ανοησίες της έκανε μαντάρα την Κυβέρνηση;

 

} Στο περιθώριο της Ευρωπαϊκής διάσκεψης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο, την Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Ντουμπραβκα Σούιτσα, την επιτροπή συνοχής και μεταρρυθμίσεων της Ε.Ε Ελίζα  Φερέιρα και τον Πρωθυπουργό της Βαλονίας Ένο Ντι Ρούπο.

} Όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέβηκε στο βήμα είπε, ότι χωρίς τις Περιφέρειες και τους Δήμους, δεν υπάρχει μέλλον για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Κυπριακό Λέγοντας, πως ακόμη και σήμερα υπάρχει μια Ευρωπαϊκή περιοχή  σε ένα Ευρωπαϊκό Κράτος-μέλος της Ε.Ε που είναι ακόμη υπό κατοχή και συνέχισε ότι αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων .

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν, ότι η εμφάνιση του Κασσελάκη στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, δηλώνοντας συγχρόνως ότι είναι ομοφυλόφιλος, αποτελεί πρόεδρο για τη Χώρα μας.

} Είναι ακόμη περισσότεροι όμως εκείνοι που πιστεύουν, ότι η παρουσία του Κασελάκη στην πολιτική ζωή της Χώρας, αποτελεί ντροπή για πολλούς λόγους.

 

} Κανείς δεν περίμενε, ότι ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανίζονταν με τον γκόμενο και το σκυλάκι του, και θα δηλώνει με μεγάλο θράσος, ότι ανήκει στην οικογένεια των πισωγλέντηδων.

} Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά έχει και το θράσος να Κυβερνήσει την Ελλάδα προ καλώντας τους υγιείς πολίτες.

 

} Σχετικά με το νόμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί η Κυβέρνηση δεν προχώρησε σε κάποιο δημοψήφισμα για να αποφασίσουν οι πολίτες;

} Η παρουσία του Κασελάκη θα βοηθήσει στο να αυξηθούν οι τρύπιοι στην Ελλάδα ακόμη περισσότερο, και αυτό αποτελεί επικίνδυνος γεγονός για τη Χώρα.

} Ήταν τυχαίο που αρκετά παλιά αυτούς τους διαφορετικούς δεν τους δέχονταν στο Στρατό, και δεν του έδιναν στολή και όπλο;

 

} Κάθε φορά που κάποιοι περίεργοι στη προσπάθειά τους να πληγώσουν την εικόνα της  Αναπληρώτριας Περιφερειάρχη Νανά Αηδονά, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, εμείς θα τους δίνουμε την απάντηση που τους ταιριάζει.

} Μακάρι στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να υπήρχαν και άλλες τόσο ικανές και τόσο ποιοτικές Γυναίκες.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας που ζυγίζει τις αποφάσεις με ζυγαριά ακριβείας, αξιολόγησε και αξιοποίησε την Νανά Αηδονά σε θέση κλειδί.

Σχόλια