Ο Ρουμάνος το 'ριξε στις εξυπναδούλες...

 


«Κέρδισαν γιατί ήταν πιο έξυπνοι από εμάς». Έτσι δικαιολόγησε ο Λουτσέσκου τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό μέσα στη γεμάτη Τούμπα.

} Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ότι η εξυπνάδα είναι χάρισμα και δεν την χάνεις ανάλογα με το αποτέλεσμα.

 

} Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη γιατί ήταν καλύτερα οργανωμένος, και γιατί φρόντισε να κερδίσει το κέντρο από τους αργούς και άτολμους παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίζονταν στη μεσαία γραμμή.

} Οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεξαν περισσότερο, είχαν αυτοπεποίθηση, κράτησαν με άνεση τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με επιτυχημένες αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει τέσσαρα γκολ!!!

 

} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι οι παίκτες του ΠΑΟΚ διέπραξαν πολλά και σοβαρά λάθη σε όλες τις γραμμές, τα οποία εκμεταλλεύθηκαν οι αντίπαλοι και πέτυχαν αυτή τη μεγάλη νίκη μέσα στη Τούμπα.

} Ο Κωνσταντέλιας προσπαθούσε να οργανώσει την ομάδα αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, γιατί Μειτέ μπορεί να διέθετε κάποια αγωνιστικότητα, ήταν όμως ατσούμπαλος και επιρρεπής στις λανθασμένες μεταβιβάσεις.

} Ακόμη και ο σταθερός μέχρι τώρα Κοτάρσκι, στο συγκεκριμένο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό διέπραξε σοβαρά λάθη και έχει ευθύνη τουλάχιστον για τα δύο από τέσσερα γκολ.

 

} Τεράστια είναι η πίκρα του κόσμου, που είδε την ομάδα τους να τα έχει χαμένα και να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ντέρμπι.

 

} Για το σημερινό παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό, διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός Σίμπερτ που θεωρείται ότι είναι επιλογή από το πάνω ράφι.  

 

} Ο ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία ντέρμπι ατύχησε, και αυτό που κατάφερε ήταν να πάρει μόνο μια ισοπαλία από την ΑΕΚ.

} Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στο σημερινό παιγνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να έχει άλλες απώλειες, γι αυτό σήμερα πρέπει ο ΠΑΟΚ να ανασυντάξει όλες τις δυνάμεις του, και να πάρει όχι μόνο τη νίκη αλλά και την πρόκριση.

} Πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να καταλάβουν πόσο κρίσιμο είναι το σημερινό παιγνίδι, και πάση θυσία να πάρουν τη νίκη από τον Παναθηναϊκό.

 

} Μπορεί ο Τακιανός να μην έχει τον κατάλληλο μάνατζερ να τον εξασφαλίσει δύο παίκτες που να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

} Όταν όμως πρόκειται για τον ίδιο, μετά την απόλυση από την ΠΑΟΚ, βρήκε αμέσως ομάδα για να συνεχίσει να εισπράττει τον μισθό του.

 

} Είναι αλήθεια ότι αυτοί που συμμετέχουν στη διοίκηση της ΚΑΕ, δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία για να εντοπίσουν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, να σταθεί με αξιώσεις μέσα στο γήπεδο.

} Πόσο κακό είναι να ζητήσει ο Θανάσης Χατζόπουλος τη βοήθεια τον έμπειρων παραγόντων, όπως είναι ο Νίκος Βεζυρτζής ο Βασίλης Οικονομίδης και άλλοι;

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον  Λουτσέσκου, αν η ομάδα όμως συνεχίσει τις αρνητικές  εμφανίσεις, και οι ήττες συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη, το μακρύ συμβόλαιο δεν πρόκειται να σώσει τον Ρουμάνο τεχνικό.

} Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη νίκη σήμερα από τον Παναθηναϊκό, η ψυχολογία των παικτών και το κλίμα της ομάδας θα αλλάξει αμέσως.

 

Σχόλια

  1. Γράφω μετά από καιρό για να πω ξανά τα ίδια που έγραφα για δύο περίπου χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ό,τι ήταν να πάρει από τον Λουτσέσκου το πήρε την πρώτη τριετία. Τώρα απλά μπήκε "πλάτη" στον Ιβάν. Αυτό εξυπηρετεί ο Ρουμάνος. Γι' αυτό και ανανέωσε!!!

    Η ομάδα θέλει ένα ΣΟΚ για να συνέλθει. Θέλει αλλαγή φιλοσοφίας, άλλα πράγματα στο παιχνίδι της και φυσικά σοβαρή λειτουργία ΠΑΕ. Οι φιλίες και το δημοσιοϋπαλληλίκι κρατούν καθηλωμένο τον ΠΑΟΚ 3 χρόνια τώρα...

    Ποδοσφαιριστές που θα έπαιζαν στο Κόπα Άφρικα και ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν είχες έλλειψη ΔΕΝ έλυσαν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Συμπέρασμα;;;;

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου